Vandaag is de dag dat onze vriendinnen in het zonnetje staan: Nationale Vriendinnendag!

Zeggen jullie ook regelmatig tegen jezelf “he, ik moet echt weer eens bij haar langs gaan of ik moet haar echt eens bellen?” Ik eigenlijk wel en dat is niet mijn beste eigenschap. Natuurlijk zie ik een aantal vriendinnen regelmatig, maar sommigen verdienen echt meer aandacht. Maar, het slechte excuus is: we hebben het druk! Voor dat excuus is er Vriendinnendag in het leven geroepen en kun je er niet meer om heen.

Vriendinnendag

Vriendinnendag kun je ruim van te voren vrij houden en bedenken wat je op die dag met je vriendinnen zou willen doen. Mocht je echt moeten werken of een tentamen moeten maken die dag (vrijdag 16 maart), dan kun je misschien je ‘besties’ ook een lieve kaart of een lief berichtje sturen. Dus mocht je er nog niet bij stil hebben gestaan en deze blog nu lezen, pak je telefoon en stuur iets liefs aan diegenen die je liefhebt.

Vriendinnen zijn belangrijk in mijn leven. Ik heb een aantal lieve meiden om me heen, mijn vriendengroep is erg hecht, al jaren. Wel heb ik meerdere groepen vriendinnen om me heen. Zo heb ik nu ook vriendinnen in Delft (studievriendinnen) en ik heb echt een paar super vriendinnen bij de hockey (hockeyvriendinnen). Ik zou ze geen van allen willen missen! Het maakt het leven toch gewoon heel erg gezellig!

Ook heb ik nog vriendinnen over gehouden aan de middelbare school. Ik zie ze steeds minder, eigenlijk te weinig. Ik mis ze ook wel, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het met mijn studie, hockey, mijn vriend en af en toe nog werk tussendoor, echt druk heb. En ik weet dan ook soms niet waar ik de tijd vandaan moet halen. Spontane acties zijn dan de beste! Zo belde er laatst een goede vriend van me, hij was onderweg van Brussel naar Den Haag en vroeg of ik even tijd had voor koffie. Natuurlijk, super leuk! Even de studieboeken aan de kant, heerlijk bijgekletst. Daar kreeg ik alleen maar energie van!

Ja, vrienden en vriendinnen geven energie, ik zou echt niet zonder ze kunnen. XXX

Lees ook mijn blog over “Vakantie nemen