Het Coronajaar sluiten we online af!

Wat is het een apart jaar geweest! Natuurlijk met name de tweede helft! Ineens ging de universiteit van Bouwkunde dicht en was er alleen nog online school! De eerste drie weken vond ik het best wel chill. Moest er wel even mijn modus in vinden, maar vond het best lekker om vanaf huis te werken.

Echter, na drie weken tot een maand ging ik wel de directe contacten missen. De groepjes waarmee je samen projecten doet, zagen we niet live. Ook dat ging allemaal online en dan is het soms best lastig om echt met elkaar iets neer te zetten. Natuurlijk is het altijd gelukt, maar even bij elkaar komen werkt zoveel makkelijker. Even face to face!

En missen, je studievrienden missen! Dat was echt wel een dingetje. Natuurlijk hebben we veel gefacetimed en gezoomd, maar ook dat voelt dan zo raar. De eerst keer is een soort van heel grappig, daarna wil je toch gewoon het liefst bij elkaar zijn.

Op dit moment werk ik hard aan mijn laatste presentatie dit jaar. Het gaat over een renovatieproject in Den Haag, ik vind dat super interessant! Maar wow, het is nog even een eindsprintje trekken! Maar echt, als ik ook dit nog haal, waar ik wel vertrouwen in heb, dan heb ik mijn tweede jaar Bouwkunde ook succesvol afgesloten. En dan, vanaf woensdag, ga ik echt vakantie vieren.

Vakantie zal voor mij nog best goed uitpakken! Uiteindelijk kan ons vriendinnentripje naar Frankrijk nog doorgaan en verder zal ik veel bij mijn ouders in Spanje zijn. Helemaal niet slecht! Feesten, in de discotheken etc., zal niet echt aan de orde zijn, maar samen komen met mijn vrienden zal een dagelijks feit zijn. Ik kijk er echt naar uit!

En dan straks, straks in september hoop ik dat alles weer een beetje normaal wordt!

Hoe ziet jullie zomervakantie eruit?

Tip: Lees ook ons blog over zomerjurkjes voor een betaalbare prijs!