Het best gelezen kookboek om gezond af te vallen: Pioppi!

WIN – WIN – WIN

Al eerder heb ik vol enthousiasme geschreven over dit fantastische kookboek. Het verhaal over de mensen uit Pioppi is zo ongelooflijk aandoenlijk en super interessant tegelijk. De manier waarop deze mensen leven in het prachtige Italië maakte mij heel erg nieuwsgierig om hier meer over te weten.

Ik ken de schrijfster, Nora French, al ietsje langer. Zij schreef eerder een ander kookboek: Gezond Fastfood. Een kookboek waarin de meest lekkere en snelle recepten staan en ook nog eens glutenvrij! Hierna kwam het Pioppi kookboek, een kookboek vol met recepten waarmee je wat kilo’s kunt verliezen, je beter van gaat voelen en het risico vermindert op diabetes type-2 en hartaandoeningen.

De vier belangrijkste handvatten van het Pioppi dieet zijn: gezond eten, bewegen, voldoende slapen en genoeg ontspannen. Ik hoor jullie denken “ja, dat kunnen die italianen makkelijk zeggen;)”.

  • Bewegen is essentieel, het is bewezen dat genoeg beweging goed is voor je gezondheid en veroudering van het lichaam tegen gaat.
  • Stress is funest, je lichaam gaat dan in een overlevingsstand wat leidt tot een hogere hartslag en bloeddruk. Gewoon niet goed!
  • Het Pioppi-dieet heeft vastmomenten, moment van ontspanning. Het liefst voor 24 uur, wie dat niet vol houdt, kan bijvoorbeeld een ontbijt over slaan.
  • Bewerkte voeding is een no-go! Het bevat te weinig vezels, voedingsstoffen, schadelijke vetten en toegevoegde suikers.

Zijn jullie al geïnteresseerd? We mogen dit boek verloten onder jullie! En dat is nog niet alles, we mogen ook het boek “Gezond Fastfood” erbij weggeven.

Wat moet je doen?

Wie weet ben jij binnenkort eigenaar van deze twee bestsellers! Meer weten, lees ook ons blog over Pioppi!

X

Pioppi

Pioppi