Thuis koken met een live-stream: Het nieuwe Nu!

Wat mooi is aan deze tijd is dat je merkt dat heel veel mensen ongelooflijk creatief zijn. Creatief in de zin van “roeien met de riemen die we hebben”. Zo mocht ik bij Herman de Blijker op bezoek om met hem te praten over zijn nieuwe initiatief. Naast de maaltijdboxen van Goud heeft hij nu iets nieuws bedacht: Kookworkshop at home!

Van de ene kant ongelooflijk spannend om één op één met hem te mogen praten en dan ook nog eens luisteren naar zijn ideeën. Een voorrecht zou ik het bijna noemen, maar als er één persoon je direct op je gemak laat voelen dan is het Herman wel. Met een gezellige grap hier en daar was het ijs al snel gebroken. Maar terug naar zijn plannen!

Afgelopen donderdag ging Herman voor het eerst ‘live’ met meer dan 800 man om samen via een live-stream te koken. 800 man zoomen, hoe geweldig is dat! De visie van Herman is dat het live-streamen het nieuwe koken en dineren, maar vooral ook het genieten wordt.

Hoe gaat dan zo’n kookworkshop in zijn werk?

Iedere deelnemer ontvangt thuis een Goud Maaltijdbox vol met ingrediënten, premium ingrediënten zoals we dat van Herman gewend zijn. Via een persoonlijke link kun je daarna inloggen op de door jou aangevraagde workshop. Tijdens de kooksessies is er natuurlijk tijd voor het stellen van vragen, wat de interactie ongelooflijk gezellig maakt. Zo kun je deelnemen wel of niet thuis samen met vrienden, je partner of gezin, maar ook met anderen die op een andere plek staan te koken. Het is

Een geweldig concept voor bedrijfsuitjes, vriendinnenuitjes, familiebijeenkomsten, maar dan in het nieuwe Nu! Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid om op een later tijdstip bepaalde gerechten nog even terug te kijken voor als het allemaal even te snel ging of wanneer je later met een box aan de slag gaat.

Als het niet helemaal duidelijk is even de feiten op een rijtje:

  • Iedereen ontvangt een luxe dinerbox (4-gangen) waarbij men nog maar 10% zelf hoeft te doen en nog aan te vullen met eigen wensen
  • Livestream begeleiding door de gastheren/gastvrouwen van GOUD
  • Iedereen komt in contact met elkaar via een gezamenlijke videochat
  • Ruimte voor een digitale corporate boodschap of speech
  • Optie voor digitaal entertainment

De kerst maaltijd-boxen van Goud zijn natuurlijk ook online te bestellen. Deze boxen kunnen nog eens aangevuld worden met allerlei extra’s zoals oesters. Heb je een bepaalde dieet wens, ook dat is geen probleem. Met de instructie video’s van Nick en Ian beleef je in een handomdraai de smaak van Goud bij je thuis.

Ben je niet in de gelegenheid om het zelf op te halen, geen probleem Herman heeft een landelijke taxiservice (in het kader we helpen elkaar) die de spullen bij je aan huis brengen.

We blijven gaan voor Goud! (Herman)

Goud