Graag deel ik met jullie met cadeaulijst!

Vandaag ben ik jarig en ga jullie er toch mee lastig vallen. Sinterklaas is achter de rug, maar Kerst staat nog voor de deur. Ik raak er al een beetje van in de stress, want mede door Corona lopen de postbedrijven over en we willen toch wel alles op tijd in huis hebben. Voor mijn verjaardag heb ik alles ruim van te voren geregeld, hetgeen overigens echt nieuw is voor mij. Ik vier mijn dag altijd last minute, maar he, met die bezoekregelingen moet je wel het een en ander organiseren!

Kerst: Allereerst gaat het vooral om de gezelligheid die we dit jaar in kleine vorm met kerst kunnen vieren. En wellicht is het toch nog leuk om elkaar een kleinigheidje te geven. Ik heb zo mijn favorieten op een rijtje gezet, in willekeurige volgorde, maar misschien breng ik jullie nog op een idee!

 1. Feraggio schoenen, dat was mijn beste aanschaf dit jaar! Geweldige hakken waar je kilometers op kunt lopen! De schoen met een heerlijk pasvorm, ik ben echt fan geworden!
 2. Expresso Fashion, gelukkig doorgestart en zie al weer een hele leuke collectie voorbij komen. Een mooi tijdloos merk!
 3. Deblon Sportkleding, ja echt mijn favoriete sportmerk. Het is een beetje duurder, maar het blijft zo mooi!
 4. Van Dale schoenen, Leuke schoenen voor aangename prijzen. Eigenlijk is er voor iedereen wat te koop!
 5. Van de Assem, een winkel waar ik eigenlijk niet moet komen. Ik vind het moeilijk om hier naar buiten te gaan met lege handen. Vooral nu ook nog eens in de uitverkoop!
 6. Klingel, alleen online te bestellen, maar ze hebben een hele snelle service. Leuke kleding voor kleine prijsjes, maar wel van een goede kwaliteit. Ik ben regelmatig op deze site te vinden.
 7. Nu Denmark, dit merk heb ik echt ontdekt. Als je je echt wilt onderscheiden, dan is dit een geweldig merk. Echt net even wat anders, wel een tikkie prijzig.
 8. Uniqlo, te leuk! Prachtige basics in alle kleuren. Je kunt er zelfs je trui laten personaliseren! Alleen nog komend weekend in Amsterdam!
 9. My Jewelry, een jong merk, maar he, ik wil graag nog jong voor de dag komen. Leuk al die sieraden, zo aantrekkelijk. Ook super leuk om cadeau te geven.
 10. Danicci, nog altijd fan! Leuke sieraden in allerlei variaties te combineren, echt een tip voor kerst!
 11. Jeh Jewels, ja wil je iets extra’s geven, dan google je naar Jeh Jewels. Ook zulke lieve dames, echt sieraden naar mijn hart!

Nou hopelijk kan ik jullie op idee├źn brengen! Succes met shoppen!