Een tijd zat het er niet in, maar gelukkig kan ik weer werken!

De afgelopen tijd was ik erg druk met eerst examen doen en slagen en vervolgens een studie beginnen waar je geen steken wilt laten vallen. Werken zat er dan ook nog even niet in, maar voelde dat wel aan mijn portemonnee.

Ik kan het niet ontkennen, als je dingen wilt ondernemen of ergens voor wilt sparen dan heb je geld nodig. En altijd de hand ophouden bij papa en mama is niet de oplossing. Zij zijn niet de boom in de tuin waarop menigeen hoopt. Bewustwording van wat iets kost en goed overwegen voor je iets koopt, is mij vanaf het begin bijgebracht.

Dat is natuurlijk zoals het hoort en daarom ben ik super blij dat ik nu weer een beetje tijd kan maken voor werk. Wil je naar een festival of wil ik straks met vrienden op vakantie, dan zal daar geld voor op tafel moeten komen. Maar ook voor later, je wilt toch een beetje spaargeld op je rekening hebben staan voor wat er allemaal nog komen gaat.

Ik heb geluk, ik werk nu bij een organisatie waarbij je je kunt aanmelden wanneer je kunt werken. Het werk varieert van het uitdelen van flyers tot ontbijtjes maken bij de Makro en nog veel meer. Het mooie hiervan is dat wanneer je het te druk hebt met de studie, je even een time-out kunt aangeven en later de draad weer kunt oppakken. De variatie maakt het ook nog eens leuk. Je komt zo op verschillende locaties en je hoeft dus niet altijd in dezelfde winkel te staan en in hetzelfde restaurant te werken. Anderen vinden dat misschien juist fijn, vastigheid, maar vooralsnog voel ik me hier super bij.

Werken, ja ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden! Voorlopig lekker aan de slag! Overigens de blouse op de foto is van Abigail Woods, de ideale perfect fit blouse ook om in te werken!

X

Lees ook mijn blog over mijn studie ‘so far’!