Genieten van vrije tijd, vriendinnen en teamuitje

Het zit er helaas al weer op. Het was even een week zonder verplichtingen en dat voelt zo fijn. Een week waar ik weer eens even tijd kon doorbrengen met mijn vriendinnen. Maar er was meer, we gingen ook op teamuitje naar Barcelona. Hockeyen in het buitenland. Ik begrijp nu waarom mijn moeder het zo fijn vindt om in Spanje te golfen.

Wat een geweldige ervaring was dit. Hockeyen in de zon onder een blauwe hemel, 17 graden, dus niet te warm. En met elkaar dit beleven, maakt ons team alleen maar sterker. We hebben het hard nodig, staan helaas helemaal onderaan, maar dat mag de pret voor deze dagen zeker niet drukken. Het resultaat is juist dat we veel meer naar elkaar zijn toe gegroeid en er heel veel zin in hebben om er dik tegenaan te gaan.

Vanaf deze week mag ik er weer hard aan de bak. Zoals normaal, tentamens in het vooruitzicht en ook moet ik nog een groot werkstuk inleveren. Maar Spanje heeft me energie gegeven, zon geeft energie. Vitamine D blijkt echt goed voor je te zijn! Ik heb er gewoon zin in. En eerlijk, het is even knallen, want over twee weken ga ik heerlijk skiën met mijn vriend. Ook dat is een nieuwe ervaring. Dat hebben we nog nooit met elkaar gedaan de afgelopen 2,5 jaar, te bizar.

Skiën, dat is wel even een raar idee na deze ervaring in Barcelona. Maar we gaan nog naar de sneeuw, even een reset! Skiën is wel iets dat ik heel graag doe. Ik ga met mijn vriend, maar we zijn daar geloof ik met 7 gezinnen samen. Het wordt vast een feestje, ik heb nog steeds niets te klagen. Nu nog even het nieuwe pak van Dope van mijn moeder claimen!

Gaan jullie nog iets leuks doen de komende tijd?

Hockeyen