Nog een paar dagen dan is het zover….

Commercieel of niet ik vind het leuk om mijn vader en moeder te verwennen. De verrassing en hun reactie: heerlijk! Dus… 17 juni is het weer Vaderdag. Staat deze datum in jullie agenda genoteerd? De tijd dringt als je met een origineel cadeau wilt aankomen. Dit jaar heb ik voor mijn moeder op vakantieveilingen.nl een super gave dag in Spa Zuiver gewonnen. Dat gaan we uiteraard binnenkort doen, maar wat zal ik voor mijn vader organiseren?

Iedereen zegt natuurlijk snel dat zijn of haar vader de beste is en ik ben ook echt heel gek op mijn pappie. Hij is lief en mega behulpzaam, daarnaast nooit boos. Ik kan heel goed met hem praten! Ik hoef me door hem eigenlijk nooit ergens zorgen over te maken. Zelfs nu tijdens deze stressvolle periode met mijn examens, weet hij de druk een beetje te verlichten. Echt een super papa!

Maar ja, dan komt toch de ‘hamvraag’: “Wat gaan we dit jaar onze papa’s voor cadeau geven?”

Mijn moeder kwam al snel met de oplossing, want hij maakte onlangs zijn riem kapot. Dat zou dan een makkie zijn. Het is wel zo leuk om met een origineel cadeau te komen. Wat dachten jullie van een shirt van BB Chum of een nieuwe zwemshort voor komende zomer van Bolas? Het zou een idee kunnen zijn. Of gaan we toch liever voor een verwen pakket. Dat wordt bij ons best moeilijk, want mijn vader zweert al jaren bij dezelfde merken en is moeilijk overstag te krijgen. Ik denk toch dat het een riem wordt…

Nu nog hopen dat het mooi weer wordt die dag, dan maken we weer een heerlijk ontbijtje voor hem klaar en kunnen we misschien een stukje gaan varen.

Wat zijn jullie plannen voor Vaderdag?