Onze papa’s verdienen best een extraatje, maar wat?

Vaderdag staat weer voor de deur! Een commerciële stunt van de ene kant, maar tegelijkertijd ook wel schattig om ze even te verwennen. Die van ons loopt en werkt altijd zo hard, dus een beetje extra liefde kan nooit kwaad. En onze eigen vaders, die hebben we allebei nog, dus dat mogen we extra koesteren.

Wat gaan jullie zoal doen voor de papa’s op vaderdag?

Perle

Mijn eigen papa is veel op pad, relatief weinig thuis. Niet altijd voor de lol, hij werkt hard! Het gevolg is dat hij ’s avonds vaak moe is en weinig tijd heeft voor wat dan ook. Daarom is het fijn als we op vaderdag onze papa even in het zonnetje mogen zetten. Mijn broer en ik leggen meestal wat geld bij elkaar om iets leuks voor hem te kopen. De laatste jaren is dat vaak een leuk t-shirt van een hip merk. Hij is gek op G-star, Ralph Lauren of Hollister. Drie verschillende prijs-catagoriën, maar als je gaat googelen vind je altijd wel wat.

Ook vind ik het leuk om hem een nieuwe geur te geven, maar hij is zelf wel verknocht aan zijn Chanel-geur. Dat is dus altijd een lastige. Gender-neutraal geuren zijn steeds meer mijn favoriet, maar of het ook de zijne zijn dat weet ik dus niet zeker. Deze kun je wel goed scoren bij “Lianne Tio Luxury“.

Marieke

Wij hebben allebei onze vaders nog en nu er het afgelopen jaar wat kinkjes in de kabeltjes komen, besef je dat steeds meer. Het leven is helaas niet eindig, maar het besef dat het bijzonder is dat we ze allebei nog hebben is groot. Dus wow, wat gaan we doen. Ik denk dat we ze allebei bij ons thuis uitnodigen om relaxed te komen eten. Een kleinigheidje aan tafel erbij is misschien wel een leuk idee. Naarmate je ouder wordt is samen zijn, gezelligheid en herinneringen creëren het allerbelangrijkste. Dus veel gekke dingen gaan we niet doen.

Wat zijn jullie plannen voor vaderdag en hebben jullie nog tips?

Vaderdag

Gender neutraal geuren bij Lianne Tio Luxury te Rotterdam