Hoe vieren jullie Oud en Nieuw: met of zonder elkaar?

In “Haar mening, mijn idee” zetten we elkaars meningen en ideeën lijnrecht tegenover elkaar. Soms zullen we het met elkaar eens zijn. Natuurlijk spatten de vonken er wel eens vanaf, dan hebben we een totaal ander beeld van iets! Maar hoe komen we dan toch tot een tevreden keuze voor beiden? Oud en Nieuw is zo’n moment dat wij graag met elkaar zijn!

Perle

Het liefst ben ik met mijn beste vrienden bij elkaar. Samen het nieuwe jaar inluiden met een feestje; dansen, muziek en drank. Natuurlijk lijkt het mij fantastisch om dit een keer in New York te doen, maar bij ons in Zwijndrecht gewoon bij iemand thuis vind ik nu eigenlijk het leukst. Dit vind ik het meest intiem.

Mama had zonder overleg tickets geboekt naar Spanje. Ik baalde daar in eerste instantie wel van, omdat ik dus een ander beeld bij nieuwjaarsavond had. Nu hebben onze vrienden ook geboekt en gaan we het vieren in de Pacha in Salou. Het is welliswaar geen New York, maar hoe leuk kan het zijn om over de grens de champagne te ontkurken. Ik heb er toch wel erg veel zin in nu en het wordt daarnaast ook nog eens prachtig weer! Wij slapen in ons vakantiehuisje “El Paraiso“.

Marieke

Ik vier graag Oud en Nieuw met een goed gezelschap. Dat mag jong en oud door elkaar zijn, als het maar vertrouwd is. Spelletjes spelen, lachen, oliebollen en een goed glas wijn. Wel heel veel vuurwerk, dat vind ik geweldig en vind het ook niet erg om daar geld aan uit te geven…

Dit jaar had ik al in de zomermaanden tegen een gunstig tarief tickets naar Spanje geboekt voor het hele gezin. Natuurlijk had ik dit moeten overleggen, maar ja bang dat ik anders de aanbieding zou missen! Vorig jaar hebben we in Nederland pot dicht in de mist gezeten, dus dat wilde ik graag voorkomen dit jaar. De kids hebben gesputterd, maar zien nu in dat Oud en Nieuw in de Pacha vieren, dagjes uit naar Barcelona en pretpark Port Avontura en Ferrari World bij 18 graden met een strakblauwe hemel (dit zijn de verwachtingen) misschien nog geen slecht idee is. Vrienden mogen mee, want we hebben slaapplaatsen voor 12 personen. We zijn allemaal benieuwd hoe het zal zijn. Ik zie het in ieder geval helemaal zitten.

Hoe gaan jullie Ouderjaarsavond vieren?

Lees ook ons blog over “Restaurant of Koken?