Nieuw jaar, nieuw rooster, januari zit erop!

Volop heb ik genoten van de kerstvakantie die nu alleen nog maar ver in het verleden ligt voor mij. Het was vanaf dag 1 weer knallen. Met een nieuw rooster, een groot tentamen, presentaties en een dik werkstuk in het vooruitzicht, kun je echt niet stil blijven staan.

Ik heb wel echt mijn draai gevonden in Delft. Iedere dag ga ik steeds meer genieten van deze studie. Wat een gave materie en wat een leuke mensen, het is helemaal mijn ding.

Deze week moet ik een presentatie voorbereiden. Ik moet een vakantiepark ontwerpen en mijn volledige fantasie de loop geven. Hoe zou mijn vakantiepark eruit gezien hebben als ik kind was? Dit alles met de volledige berekeningen en een echte maquette is een gigantische klus.

Mijn broer heeft me letterlijk uitgelachen toen hij me met klei aan de gang zag gaan. Paddestoelen heb ik gekleid, een huisje met echte dakpannen en een volledige plattegrond. Ramen in de plafonds om de sterren ’s nachts te kunnen zien en alles wat een kinderhart begeert. Ik vind dit echt een te gek project.

Ik ben benieuwd hoe jullie fantasiewereld eruit zou zien. De mijne is gecreƫerd, in werkelijkheid zelfs en ga er helemaal voor vrijdag. Praten kan ik goed, dus ik heb er vertrouwen in. Ondanks dat ik het ook echt spannend vind!

Keep you posted in February!

Lees ook mijn blog over “Kennismaking nieuwe studie

Januari

Januari