Hoe drijf ik mijn mams tot het uiterste!

Zodra ik even de tijd heb, vind ik het heerlijk om te surfen op mijn ‘favo’ sites. Wat zijn de nieuwste items, is er nog iets voor me bij. Internetshoppen vind ik een geweldige uitkomst.

Mijn mams is nog van de generatie dat ze het wel leuk vindt om op internet iets te kopen, maar liever naar de stad gaat. Internetshoppen is voor mij niet meer weg te denken: vandaag bestellen en morgen al mijn nieuwe outfit kunnen dragen door 5 minuten werk. Kan niet beter toch?

Ja natuurlijk vind ik het gezellig om met haar mee te gaan en er een leuke dag of middag van te maken. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn vader wel eens klaagt over de pakketjes die binnenkomen, maar van de andere kant is mijn moeder schuldig aan deze kennis die ik heb! Zij houdt er gelukkig ook van. Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Barcelona en Antwerpen zijn onze favoriete steden.

In de zomervakantie was ik met mijn vriendin Romee (FromRomee) een dagje in Barcelona. Het was er geweldig, in Barcelona kennen ze namelijk drie fases van Sale: 30, 50 en final sale 70 %! Wij waren er gedurende de laatste periode. Hoe lekker is het om bij de Zara dan voor 1,99 shirtjes te kunnen scoren of voor 9,99 nog een broek van de Studio collectie. We gingen naar huis met zo’n fantastisch gevoel. Ja, het kan me echt gelukkig maken. Bij thuiskomst is mijn moeder blij voor mij, maar daarna gaat er weer even de rem op.

Shoppen kan mij dus absoluut gelukkig maken. Wel leer ik van mijn moeder het – in haar woorden – ‘binnen proporties’ te houden en blijft het een uitdaging om dus alleen de àllerleukste items te bemachtigen!

Shoppen of Internetshoppen: Houden jullie er ook van?