Eindelijk mogen we weer naar buiten voor festivals…

Op Koningsdag was het natuurlijk al raak, heerlijk in Rotterdam helemaal los gegaan. Wat kan ik hier toch van genieten zo samen met mijn vriendinnen en vrienden. Opening Strand komt eraan op Hemelvaartsdag en daarna zullen er nog velen volgen. Ben benieuwd waar we jullie allemaal kunnen treffen.

Je hebt tegenwoordig zoveel keus. Maar ja, los daarvan, het is ook niet gratis. Festivals zijn super leuk, maar om ze allemaal te bezoeken is niet te doen. Overigens heb je hier in Dordrecht ook een paar leuke festivals om naar toe te gaan. Zo is Wantij-pop echt een jaarlijks terugkerend festival. Wel eens geweest?

Wij hebben meer onze pijlen gericht op de zomer! Dance Valley, Loveland, Blijdorpfestival, er zijn er zoveel. Typ voor de grap maar eens festival agenda voor 2019 in. Dan lijkt het wel of je iedere dag ergens naar toe kunt gaan. We houden het schuurtje in het midden, 1 festival per maand is genoeg. Daarnaast zijn we toch nog wel regelmatig te vinden in Rotterdam of gewoon ergens op een feestje. En ja, helaas, schoolwerk is er ook nog. En ik wil echt wel dat eerste jaar binnen halen.

Wat voor onze vriendengroep ook geldt, is dat het voor ons niet zoveel uitmaakt waar we zijn als we maar bij elkaar zijn. Met elkaar zijn, is al het begin van een feestje. Het is altijd lachen, gieren, brullen en meestal toch weer memorabele middagen of avonden.

Goed genoeg hierover, laat ons weten wat een festival is waar we naar toe moeten! We staan altijd open voor nieuwe opties en tips.

X