Aftellen naar de eerste kennismaking met mijn studie Bouwkunde in Delft

De vakantie zit er bijna op, het is echt nog een paar dagen en dan ga ik voor een week naar Delft. Introductie week en kennismaking staan voor de deur en ik kan niet wachten om er naar toe te gaan.

Ik ben zo ontzettend benieuwd, ik heb er ongelooflijk veel zin in om eindelijk verder te kunnen gaan. Nieuwe mensen ontmoeten, lotgenoten en jezelf eindelijk verder kunnen ontwikkelen. Ik was zo klaar met de middelbare school en ben nogmaals erg blij dat ik nu aan een studie kan beginnen. Een studie waarvan ik natuurlijk hoop dat die me gaat brengen wat ik ervan verwacht.

Tot zover denk ik dat ik op en neer ga reizen het eerste jaar. Ik zit volop in de hockeyselectie van Dames 1 en wil ook hier graag een leuk jaar van maken. Die combinatie maakt het bijna onmogelijk om op kamers te gaan. Ik sluit zeker niet uit dat dat plan wel in de toekomst ligt. Thuis heb ik het prima hoor, maar echt op mezelf dat lijkt me fantastisch.

Maar allereerst dus de kennismaking… Ik heb een lijst gekregen aan spullen die ik mee moet nemen waarvan ik denk dat ik dik in de maling wordt genomen. Maar goed, ik ga kijken hoever ik kom en dan laat ik het maar gewoon over me heen komen.

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte, tot later,

Perle