Zo fijn om een lieve broer te hebben!

Mijn broer en mijn vader zijn niet van Facebook en Social Media, maar toch het mag gewoon best eens gezegd worden! Ik ben blij met mijn broer! Hij is er altijd voor mij en zal voor mij door het vuur gaan. Dat noem je broederliefde!

We zijn altijd close geweest, als gezin, maar ook als broer en zus. De laatste tijd nog wel sterker. Toen we jonger waren, lagen onze interesses verder uit elkaar. Nu we samen op zondag in de eerste teams hockeyen en ook nog eens samen studeren in Delft hebben we veel raakvlakken.

Door de hockey hebben we veel dezelfde vrienden gekregen. Dat brengt alleen maar gezelligheid. Met name als we tegelijk op zondag thuis spelen is het super gezellig. Nu dat we ook nog eens allebei studeren in Delft (wel een andere studie), begrijpen we elkaar denk ik nog beter. Ik snap zijn stress en hij de mijne. Dat colleges volgen saai kan zijn, begrijp ik nu ook. En dat een tentamenweek die iedere 6 weken terug komt verre van leuk is, dat begrijp ik helemaal. Zo hebben we dus genoeg raakvlakken.

Vakantie vieren met het gezin en vrienden voel ik  als een voorrecht. Wat fijn om met elkaar te zijn en nieuwe herinneringen te maken waar we later op terug kunnen kijken. De afgelopen wintersport was er weer eentje die we kunnen afvinken. Wat een prachtige week hebben we gehad. Nu maken we weer plannen voor de zomervakantie en naast een vakantie met vrienden zal er ook tijd zijn voor elkaar. Ik kan er nu al naar uit kijken.

Zijn jullie al vakantieplannen aan het maken? Wij wel, maar daar over later meer!

P.S. Hebben jullie mijn blog al gelezen over “Vakantietijd“?