Vrijdag 24 november staat dit jaar voor Black Friday: Maak ons gek!

Zijn jullie al klaar voor Black Friday? Gaan jullie ook helemaal los op deze dag? Terwijl de uitverkoop nog niet is begonnen, worden we al overspoeld met aanbiedingen voor aankomend weekend. Sommige winkels houden het nog geheim, anderen adverteren er ruim mee. Soms wel tot 70 % korting, wow!

Wij houden van koopjes! Wel natuurlijk oppassen dat we geen dingen gaan scoren die we anders ook niet waren gaan kopen. De verleiding is groot, sommige artikelen of kledingstukken worden zo enorm afgeprijsd. Je vraagt je dan ook wel eens af ‘is er iets mee aan de hand’ of ‘is dit type dan zo sterk verouderd’? Hebben jullie daar dan ook weer moeite mee?

Bij ons gaat het vaak zo, dat wanneer we denken dat we een goede deal hebben, dat we het ook wel kopen. Het goede gevoel moet er zijn. De volle mep voor iets betalen doen we alleen als het net in de winkels ligt en we het zo graag willen hebben. Het vlinder-in-je-buik gevoel, dat willen we dan hebben. Blij kunnen zijn dat je het mee naar huis mag nemen en aan iedereen kan laten zien. Klinkt misschien zo iets overdreven, maar dat kan ik echt bij bepaalde dingen hebben.

Laatst heb ik schoenen gewonnen van Nubikk bij Van den Assem. We hadden best wat geld uitgegeven voor onze mannen, maar ik was daar zo blij mee. Kon niet wachten tot ik ze in huis had, grappig is dat toch?

Maar goed aanstaand weekend ‘Black Friday’, wij zijn er bijna klaar voor! Voor de deur slapen doen we niet zoals in Amerika veel gebeurd, maar erop uit gaan wel. Gaan we jullie zien in de stad?

Lees ook ons artikel over shoppen online!

Succes!