Niet alleen voor ons, maar zeker ook voor de mannen de ideale uitkomst

De mobiele eenheid, zoals wij ons gezin af en toe noemen. Geen enkel lid uit ons gezin gaat zonder mobiele telefoon de deur uit of kijkt thuis regelmatig op het scherm of er geen berichten zijn, emails binnen gekomen zijn of natuurlijk likes op de vele social media accounts.

Mijn gezin noemt mij ook verslaafd. Ik geef toe dat ik regelmatig op mijn mobiel kijk. Tuurlijk, statistieken bijhouden zoals ik dat noem, werkt verslavend. Uiteindelijk wil je dat het resultaat alleen maar stijgt.

Maar ik kan mijn laptop niet openslaan of er staan weer 4 of 5 sites open waarbij de winkelmand weer rijkelijk gevuld is. En even voor de duidelijkheid, dit is niet alleen voor Perle of mijzelf.

Op welke sites gaan we shoppen?

Het lijkt een gewoonte geworden, na het eten is mijn man met Ipad op de bank te vinden. Soms word ik er nerveus van en vraag me dan af waar hij nu weer naar zit te googelen. De aanschaffen zijn meestal van een iets duurdere aard dan die van ons;). Marktplaats is zijn favoriet!

Onze zoon is niet minder. Hij heeft echt een hekel aan winkelen en ziet ons, Perle en mij, graag op internet zoeken naar spullen voor hem als het gaat om kleding. Ik vind dat wel een lastige, omdat ik toch bij mijn zoon zeker voor broeken niet altijd zeker ben van de maat. Hijzelf is gek op bol.com! Op deze site kun je natuurlijk van alles kopen, maar vooral de ‘games’ zijn favoriet of benodigdheden daarvoor.

Al met al denk ik dat het een ideale uitkomst is voor mannen die niet van shoppen houden. Bovendien kun je over de producten veel informatie inwinnen, dus je bent goed voorbereid voor je iets koopt. Wijzelf ga nog steeds heel graag een dagje erop uit, hoewel ook wij van te voren hebben zitten neuzen wat er zoal te koop is van een merk.

Hoe doen jullie mannen dit?

Foto’s @shutterstock