Wat is het dagelijkse beauty ritueel van Perle?

Wow, ik moet jullie wel eerlijk bekennen dat ik echt heel erg mijn best doe om mijn huid zo schoon mogelijk te houden. Zowel ’s ochtend als ’s avonds reinig ik mijn gezicht heel uitgebreid. Mijn beauty ritueel is waarschijnlijk ontstaan, omdat ik in het verleden last had van een onregelmatige huid. En zelfs nu als ik veel chocola of gewoon ongezonde dingen eet, heeft dat effect op mijn huid.

Dus ik kan mijn borst nat maken: tentamens komen eraan en ik heb vandaag boodschappen bij “Appie” gedaan. Dit is om het nog enigszins dragelijk te maken!

Maar terug naar mijn beauty ritueel!

  1. ’s Ochtends en ’s avonds reinig ik mijn huid met Dermalogica washgel. Ideaal! Heerlijk met warm water twee keer reinigen en je huid voelt direct schoon aan. Wel reinig ik altijd na met een reinigingsdoekje, dit omdat mascara toch altijd lastig blijft.
  2. Serum en dag / nachtcreme gebruik ik van Kruidvat. Dit is echt mijn ontdekking van de eeuw. Ik heb van mijn moeder alles gekregen om maar een mooie huid te krijgen. Uiteindelijk bood de ‘sensitive’ serie van Kruidvat de oplossing.
  3. 1 keer per week verwen ik me met een masker! Een kleimasker van Clinique. Dit is voor mij ‘het’ masker dat echt iets met mijn gezicht doet. Je ziet de dag erna dat alle onregelmatigheden rustig zijn geworden en in twee dagen zijn verdwenen.
  4. Luchtjes, ik ben gek op luchtjes! Natuurlijk heb ik een favoriet en die is van Gucci! Voorlopig blijf ik daarbij. Ik geloof niet dat ik snel naar een ander luchtje op zoek ga.
  5. Mijn haar verzorg ik met Maroccanoil. Daar wordt mijn haar heerlijk zacht van. Nooit meer wat anders!

Nou ik geloof dat ik de meeste Beauty rituelen wel verteld heb. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar die van jullie. Dus: Keep us posted!

Lees ook het beauty ritueel van mijn moeder!