Niet de deur uit zonder sieraden!

Het overkomt me wel eens! Zit ik in de auto onderweg naar een leuke afspraak en dan ‘oeps’, ‘ik heb geen oorbellen’ in of ‘oh wat jammer, ik ben mijn ringen vergeten’! Natuurlijk overkomt me dit ook ondanks dat ik altijd nadenk voor ik wegga. Maar ja, dan komen er telefoontjes tussendoor, of iemand die nog wat vraagt en dan ren je het huis uit zonder jouw sieraden.

Ik vind dat dan echt heel erg jammer. Sieraden kunnen namelijk wel een statement zijn. Een statement over je mood van die dag of de stijl die je jezelf hebt aangemeten. Sieraden kunnen je heel erg blij maken, uitbundig of juist heel bescheiden. Je kunt beoordeeld worden op dat wat je draagt, men kan er wat van vinden. Maar jouw keuze is de keuze waarbij je je op dat moment heel prettig voelt.

Op dit moment ben ik erg fan van combinaties: fijne kettinkjes gecombineerd met grovere schakels en gave bedels! Maar niet alleen kettinkjes, ook gave combinaties met ringen en oorbellen in allerlei maten. Juist de veranderingen van dag tot dag zijn een leuke uitdaging en het grappige is dat ik merk dat mijn vriendinnen het ook opvalt! Maar goed, waar haal ik mijn inspiratie vandaan? Er zijn er natuurlijk meerdere merken, maar Finaste heeft op dit moment mijn aandacht.

Waarom Finaste?

Finaste heeft namelijk een persoonlijke touch. Ik bestelde bij hun onder andere een ketting met bedel met de eerste letters van onze gezinsleden. Deze is me echt dierbaar! Ik koos erbij het kettinkje met de tekst “Love”. Heel bewust, want mijn gezin is de liefde van mijn leven. De schakel erbij staat voor hoe sterk we met elkaar zijn. We passen echt als schakels in elkaar en zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Een hele bewuste keuze dus, maar het leuke is dat de meesten zullen denken leuk. Zo blijft het heel subtiel aanwezig, maar voor mij nogmaals heel dierbaar. Ik ben er heel erg blij mee.

Kijk dus zeker eens op hun site, Finaste heeft een enorm grote keuze. Neem vooral de tijd! En wellicht zie je alvast iets leuke voor Sinterklaasavond of voor onder de kerstboom. Met Code Marieke15 krijgen jullie tot 30 november 15 % korting!

Finaste