Wij kijken altijd weer uit naar het weekend!

Hashtag #Weekendvibes is immens veel gebruikt. Dat betekent dus niet minder dan dat iedereen uitkijkt naar het weekend. Dit weekend is best heel speciaal voor ons. Beide kids spelen in het senioren team van de hockeyvereniging en de sport is dus geheel verschoven naar zondag. Heerlijk vinden we dat. Nu hebben we in ieder geval de hele zaterdag weer vrij! Een echte vrijdag om heerlijk weekend te kunnen vieren.

De vrijdag gaat beginnen met een borrel en een feestje, dus wat willen we nog meer? En zaterdag, ja zaterdag zijn we wel vrij, maar dit weekend is er Amsterdam Fashion Week. Een evenement waar je bij wilt zijn als je van fashion houdt en je blik scherp wilt houden op wat komen gaat komend jaar. Alles is op uitnodiging, maar intussen met wat lobbyen zitten we heerlijk bij elke show. Helaas kan Perle niet mee, maar ga op stap met mijn vriendin en evenementen-matty Beatrice Bunnink. Zij is stijliste en volledig op de hoogte van alle modeperikelen. Dat is dus sowieso ook heel handig om met haar op stap te zijn.

Een heerlijk weekend voor de boeg dus met allemaal gezellige dingen. Overigens zijn in Rotterdam de Wereld Havendagen. In de Markthal kun je van alles proeven en ’s avonds is er een groot vuurwerkspektakel. Ook erg leuk om naar toe te gaan, maar voor ons zit het er helaas niet in.

Wat gaan jullie allemaal doen dit weekend?