Heerlijk toch als we zo weer naar buiten kunnen?

In Nederland wonen is heel erg fijn, dat merk je als je veel in het buitenland bent. Het enige waar je iets van kunt vinden, dat er geen constant klimaat is. Je weet nooit zeker dat wanneer je iets organiseert of het mooi weer zal zijn. Dat vind ik wel eens jammer van de zomer in Nederland.

Je kunt wel genieten van de mooie dagen die je krijgt. Daar haal je alles uit en je geniet met volle teugen. Afgelopen jaar hebben we een prachtige zomer gehad, dat is nu nog even afwachten. Wij hebben het geluk dat we zo nu en dan naar Spanje kunnen vluchten en daar genoeg Vitamine D kunnen op doen.

In het voorjaar even naar Spanje heeft ook het voordeel dat we al vroeg een kleurtje hebben en gezellig onze zomerse outfits aan kunnen zonder al te witte benen te hebben. En in die periode is het ook heerlijk om van de zon te genieten. Ten eerste omdat het de eerste ‘welkome’ zonnestralen weer zijn na een koude winter en de zon is nog niet te warm. Het is heerlijk chillen dan!

Toen de kinderen klein waren, was Spanje voor ons een makkelijke, aangename thuisbasis. We hadden en hebben al onze nodige spullen daar, dus hoeven niet te slepen met van alles. Nu is het vooral een uitval basis geworden. Wij zijn er regelmatig en hebben er intussen een tweede leven gecreƫerd. Voor de kinderen is het fijn om even een paar dagen langs te komen, zonnetje te pakken, lekker te eten en te feesten in de zomer.

Straks terug in Nederland is het ook weer fijn. Thuiskomen is altijd fijn en even lekker om alle vriendinnen weer te zien. En dan natuurlijk aftellen, maximaal 4 weken en dan gaan we weer! Aan zonneschijn dus geen gebrek!

X