Oh wat heerlijk die nieuwe collecties in de winkels!

Hmmm, met de storm van de afgelopen dagen wil je er misschien nog niet aan geloven, maar wij blikken terug op onze kerstvakantie waar we door het lente-achtige weer al voorjaarskriebels kregen.

Zo liepen we onlangs in Rotterdam en zie je naast de hevige uitverkoop gelukkig al de voorjaarscollecties binnenkomen. Daar worden we niet alleen vrolijk van, maar ook heel hebberig! Wat heerlijk al die frisse en felle tinten. Want ja kleur bekennen staat in het teken van het voorjaar en zomer 2018. Kleding en accessoires hebben alle kleuren van lieve pasteltinten tot metallic felle kleuren: fantastisch!

Deze kleding van Terre Bleue is van zacht katoen en zoals wij zeggen: “always to wear”. De gezellig bloemenprint blouse/jurk van Perle kun je naar de stad dragen, maar ook zo over je bikini naar het strand. En dat geldt eigenlijk hetzelfde voor de jurk van mijzelf. De lengte vind ik geweldig, het geeft je een beetje de Ibiza-look. Zo’n jurk trek je snel aan op de eerste lentedagen als je benen nog ietwat te wit zijn of later in de zomer biedt zo’n lengte juist verkoeling. Ik houd ontzettend van lange jurken of rokken.

Ja voorjaarskriebels krijg je vanzelf als je gaat winkelen. Nog even dan kunnen we er niet meer om heen, dan verdwijnt de uitverkoop, gaan de dagen tellen en voor dat we het weten is het voorjaar. Uitkijken naar de dagen dat we weer buiten een terrasje kunnen pikken en natuurlijk het liefst in onze favoriete stad.

Wij kijken er naar uit! Jullie ook?

Voorjaarskriebels