Een doffe huid, een vale teint of gelaatstrekken die tekenen?

Onze hectische levensstijl heeft een nadelig effect op de uitstraling van onze huid, die er dan snel grauw uitziet. Payot, de huidverzorgingslijn met Goji-& Açaïbessen extract, geeft energie en versterkt een doffe, vermoeide huid om zo een stralende huid vol gezondheid terug te laten komen. Zeg vaarwel tegen een doffe huidskleur en tekenen van vermoeidheid, en hallo tegen een stralende, energieke huid!

Deze Vitamine C kuur is goed voor 10 dagen en uniek in het resultaat. Ik had de kuur heerlijk mee genomen naar Spanje, de plek waar ik altijd even net iets meer tijd heb om tijd te besteden aan iets extra’s. Hoewel ik moet zeggen, dit kost geen tijd. Met het pipet druppel je de vitamine C olie zo op de huid en geeft echt een extra gezonde glans op het gezicht.

Dus: voor 10 dagen is dit de eerste huidverzorgende stap na het reinigen. Dit vitaminerijke essence is een echte cocktail tegen een doffe huid en scrubt de huid zachtjes voor dagelijkse vernieuwing. Het verzacht en verfijnt de huidtextuur en verheldert de teintdag na dag voor een frisse, stralende huid. De unieke gel-in-water heeft een heerlijke textuur en is een combinatie van een lotion en een crème. Het geeft direct een heerlijk, fris effect na het aanbrengen en zorgt voor een beautyroutine met een vleugje zomer.

Actieve bestanddelen:

  • Goji-& Açaibessen: dit duo van perfect superfruit helpt de huid te versterken in de natuurlijke afweer om te beschermen tegen dagelijkse agressies en om de uitstraling een boost te geven.
  • Sinaasappelextract: rijk aan vitamine C diehelpt bij het neutraliseren van de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor een doffe teint zodat de huid weer gaat stralen.
  • Glycolzuur:geeft de celvernieuwing een boost voor een egale, heldere huidtextuur.

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen met een wattenschijfjeof met de vingertoppenna het reinigenen voordat de dagelijkse verzorging wordt aangebracht.