Overtuigen is een kwestie van uitproberen!

Graag neem ik jullie mee op mijn reis met Alam! Alam is een 100 % natuurlijk product. Het geeft je energie, geneest en geeft balans aan jouw lichaam, versterkt jouw immuniteit en bovenal verbetert de huid van binnen uit. De glans die het geeft aan je huid, is echt heel bijzonder. Alam is echt een Superfood! Alam zit dus vol vitaminen, mineralen, plantaardige proteïne en antioxidanten.

Waarom?

Er zijn natuurlijk genoeg van dit soort producten in omloop, maar tja, ik gebruik Alam! Ik ben dagelijks bezig met mijn voeding en gesteldheid. Zelf vind ik niet in een overdreven vorm en heb ook heus wel mijn “cheat” momenten. Misschien niet nodig, maar een cheatmoment compenseer ik meestal wel de volgende dag of dagen! Maar Alam gebruik ik iedere dag. Het mooie van dit product is dat je het op meerdere manieren kunt consumeren. De poeder kun je innemen bij het ontbijt door de yoghurt bijvoorbeeld, maar ook roeren door een smoothy. Ik drink Alam meestal puur voor dat ik ga slapen.

“Sinds twee maanden gebruik ik deze superfood en voel me er super bij. Ik heb echt het gevoel dat ik veel meer energie heb en dat mijn huid erop vooruit is gegaan.”

Waarom ik zo overtuigd ben?

De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met een aantal factoren die aardig wat stress veroorzaakten. Ten eerste ging ik in de overgang. Vraag je je af of je daar stress van kunt hebben? Ja dus, iedere vrouw ervaart dat als een periode van afsluiten en toch ook een beetje de angst van ‘wat gaat dit met me doen’. Ik heb periodes gehad dat ik erg slecht sliep, me dus futloos voelde. Bijna energieloos, maar dat is gelukkig nu voorbij. Het afgelopen jaar verloren we zowel mijn vader als mijn man zijn vader. Nog steeds vol ongeloof, maar de waarheid is niet anders. Tegelijk was dat een periode van alle ballen in de lucht houden, zorgen voor moeders en de anderen troosten met hun verdriet. Maar ja, wie zorgt er voor mij? Ik houd me meestal groot en probeer me er zelf door heen te slaan. Al met al goede redenen om te weten dat deze superfood poeder bij mij op het goede adres is gekomen.

De Alambox bevat ook een kleimasker dat je twee keer per week wordt geadviseerd te gebruiken. Ik probeer dit zoveel mogelijk te doen. Soms is tijd een sta-in-de-weg, maar ik probeer het wel! De box is goed voor een maand en in de toekomst zal er zelfs de mogelijkheid bestaan een abonnement af te sluiten. Maar dat zit nog in de planning! Ik zou echt willen zeggen “probeer het eens en je zult het verschil ervaren!”

Succes!

X

Alam