Even niet meer scheren, welke vrouw wil dat niet?

Het is en blijft nog altijd een vreemde tijd. We kunnen weinig, maar we kunnen wel onze ‘me-momentjes’ thuis creëren. Wat al lang hoog op mijn lijstje stond, was definitief ontharen. Maar ja, is dat iets dat je thuis kunt doen en heeft het dan wel het beoogde resultaat? Ik ben begonnen aan een ontharingskuur met Silk’n.

Mijn eerste reactie op dit prachtige apparaat is dat het super goed aanvoelt. De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en via een “App” word je goed op de hoogte gehouden wanneer het weer tijd is om te flitsen! Het doet vooral geen pijn en ik vind het zelf heel fijn om het thuis te doen. Lekker douchen, flitsen en een bodylotion aanbrengen. Je voelt direct echt fris!  Ik heb nog een lange weg te gaan. Eerst 8 behandelingen om de twee weken, daar is een traject van bijhouden. Ik ben zo benieuwd!

Wat is de Silk’n Infinity Premium Smooth?

Wat ik wel heb gehoord, is dat je erg voorzichtig moet zijn met het afstellen van de sterkte. Ik heb de Silk’n niet direct te hoog gezet. Ik wil namelijk geen pigmentverschillen als ik straks de zon in ga.

Kort samengevat:

De Silk’n staat voor:
  • Langdurige ontharing voor lichaam en gezicht met eHPL™
  • Tot 92% haarvermindering na een complete behandeltermijn*
  • Geschikt voor alle huidskleuren
  • Bevat 500.000 lichtflitsen en Bluetooth pulsteller
  • Pulsing en Gliding methode