Wat staat er op mijn toilettafel?

De laatste dagen voor kerst zijn aangebroken en zelfs vandaag op zondag werden er bij ons pakketjes afgeleverd door de PTT. Ongelooflijk hoe hard deze mensen werken in deze tijd. Natuurlijk is altijd zo, maar de Corona heeft nog een duit in het zakje gedaan.

Mochten jullie nog iets willen bestellen vanavond of uiterlijk morgen, dan neem ik jullie graag mee in mijn favorieten op het gebied van Beauty!

1. Hydropeptide

Mijn dagelijkse dag- en nachtverzorging bestaat uit de reiniging, serum, oog-, dag- en nachtcrème van dit superfijne merk. Ik vind nog altijd dat dit ten goede komt van mijn huid en ben er dus super blij mee.

2. Cellics

Mijn dagelijkse aanvulling om de collageen-opbouw van binnenuit te stimuleren. Ik geloof erin en ik zie hoe mijn huid straalt. Echt het beste dat ik heb kunnen starten het afgelopen jaar!

3. Swisse

Op dit moment slik ik een aantal supplementen extra zoals Vitamine C, D, Zink en Magnesium. Vitamine D en Zink worden aangeraden om een beter immuunsysteem te hebben en opgewassen te zijn tegen het coronavirus. Wie weet helpt het! Vitamine C en Magnesium slik ik eigenlijk altijd.

4. Zenz

Zenz shampoo, echt een hele fijne shampoo. Na de zomervakantie ontdekt toen mijn haar droog en futloos was. Zenz herstelde mijn haar en het glanst zo mooi als ik deze shampoo en finishing olie gebruik!

5. Pupa

Mijn dagelijkse make-up ritueel bestaat hoofdzakelijk uit Pupa producten. Zo fijn in gebruik: prachtige kleuren, fijne oogpotloden, voor mij de beste mascara, super lipgloss en nog veel meer!

6. Pronails Nagellak

In dit geval zeg ik ook “ik ben super fan van deze nagellak“! De enige lak die bij mij zeker 5 tot 6 dagen mooi blijft zitten. Ideaal voor vakanties, maar he die komen ook weer vanzelf.

7. Tunap Sports

Dan als ambassadrice van dit merk kan ik echt alleen maar zeggen voor je lichaam ideaal. Het spray en go, heel gemakkelijk in gebruik dus. Ik heb zelf bijna altijd de douchegel in huis, maar ook de bodyspray en de herstellende spray voor na het sporten. Die laatste is ook echt heel fijn. Heerlijk voor de spieren!

Beauty products