Verrassende mode waar je spontaan verliefd op wordt!

Het kan soms uit een onverwachte hoek komen, een winkel of een site waarvan je misschien niet helemaal verwacht iets te kunnen vinden. Zo overkwam het mij ook! Ik was op slag verliefd op deze geweldige jeans met pareltjes en marine shirt afgezet met kraaltjes bij de kraag.

In december mocht ik een metamorfose ondergaan die georganiseerd werd door Klingel. Het was toen voor het eerst dat ik in aanraking kwam met dit modebedrijf en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ze zoveel leuke dingen hadden. Nu wederom als ik kijk hoe de lente/zomercollectie eruit ziet, word ik volledig verrast.

Kijk naar deze set van Amy Vermont! Deze geweldige broek is toch ongelooflijk leuk? Overigens heeft ‘Amy’ heel veel leuke jeans. Streepshirtjes zijn ook helemaal van nu en juist de afwijkende kraag maakt dit shirt lekker anders. De blazer met ‘smoking’ kraag en zonder knoop is een heerlijk soepel vallend jasje en helemaal van nu. Het is zo’n jasje dat je zo lekker in je auto gooit en overal bij aan kunt trekken als het te koud wordt.

En, serieus, Perle is heel kritisch en toen ze me zag, was het eerste dat ze zei: “Mam, wat zie je er leuk uit!” Dat is toch het beste compliment voor de ochtend en ga je met een goed gevoel aan de dag beginnen.

Dus, google eens op Klingel en laat je verrassen!

Lees ook ons blog over “online” kopen.

Verliefd

Verliefd

De complete set

Verliefd

Kijk hoe gaaf die broek!