Wat doen jullie op Valentijnsdag?

Wow, wat gaat de tijd toch snel. Januari is al weer drie weken onderweg en kunnen al bijna februari voelen. In eerste instantie dacht ik al weer aan pasen, maar gelukkig hebben we nog een officiële feestdag in Nederland. Namelijk Valentijnsdag, een dag waarop we onze geliefden of elkaar weer extra mogen verwennen. Maar hoe doen jullie dat?

Wijzelf doen er eigenlijk niet zo heel erg veel aan. Wel gaan we altijd uit eten. Een dag dus dat niemand hoeft te zorgen of te koken. Altijd een heerlijk vooruitzicht om even relaxed met elkaar te zijn. Kadootjes, daar doen we dan eigenlijk niet aan. Wel zouden wij zo onze lijstjes kunnen samen stellen. Zeker nu nieuwe collecties in de winkels hangen. Maar naast wat nieuws in de kast, kunnen we heus nog veel meer bedenken.

  • Denk eens aan een gave fotoshoot met elkaar, van jezelf of juist van hem, of misschien wel met het hele gezin. Wij houden van foto’s. Fotoboeken maken wij nog altijd, maar tegenwoordig dan wel online!
  • Een weekend naar Parijs of Londen, het klinkt zo afgezaagd, maar van deze steden kun je nooit genoeg krijgen. En tegenwoordig ben je er zo!
  • Een dagje naar de sauna, check op vakantieveilingen, daar zijn deze dagjes regelmatig in de aanbieding!
  • Of als je in de buurt van Rotterdam woont, een high-tea aan boord van SS Rotterdam. Alleen al een bezoek aan dit schip vind ik een hele beleving. Onze familie geschiedenis gaat terug naar dit schip en brengt dan ook allerlei fantasiën met zich mee.
  • Via de Surprise Factory kun je zelfs overnachtingen boeken alsof je in een Hunebed slaapt. Ziet er geweldig uit.

Ach het zijn maar ideeën, wij zijn er nog niet uit. Meestal blijft het toch weer bij lekker eten en daar vinden wij ook helemaal niets mis mee!

X