Babsee, de leesbril voor in het zonnetje!

Yes, eindelijk was daar de dag in de dubbele cijfers en konden we in een hoekje voor het eerst weer even koffie buiten drinken. Ik herinner me dit nog zo goed van toen ik kind was en mijn moeder en ik hetzelfde deden. Indertijd was het 12 graden en kropen we net als vandaag in een windstil plekje in de tuin om de eerste zonnestralen op te vangen.

Ik houd ervan, wel ben ik snel verveeld. Ik wil eigenlijk altijd iets bij me hebben dat ik kan lezen of kan doen waar ik ook ben als het gaat om genieten in het zonnetje. Lezen, helaas het gaat niet meer zonder bril. Maar daar heb ik een perfect exemplaar voor gevonden. Want laten we eerlijk zijn, een zonnebril op sterkte in een leuk model is moeilijk te vinden.

Babsee heeft diverse modellen met in het onderste deel een leesgedeelte op sterkte. Dus geen onhandig gedoe meer met twee brillen op je hoofd! De brillen van Babsee zijn vrouwelijk, charmant en modieus. De hoesjes die je erbij kunt kopen, zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien worden de brillen bezorgd in een mooie verpakking die door de brievenbus past, dus thuis blijven is niet nodig voor het ontvangen van jouw perfecte leesbril!

Ikzelf ben helemaal verkocht, want ja, ik vond het wel een dingetje om ineens een leesbril op te zetten. Nu kun je dus modieus flaneren op het strand, de boulevard of in de stad zonder dat je iemand hoeft te vragen wat er staat!

Bekijk hieronder naar een aantal van de modellen van Babsee, zijn ze niet leuk? Ikzelf heb er intussen al drie binnen handbereik en voel me in principe niet zo’n brillenmans als ik nu op het terras zit!

BabseeBabseeBabseeBabsee