Wat ben ik verwend op Moederdag!

Terugblikkend op Moederdag moet ik iets bekennen! Ik had mij erop ingesteld dat het een gewone dag zou worden met heel weinig gekkigheid. Maar dat bleek toch heel anders te lopen!

Moederdag, een dag waar ik niet zoveel mee heb en toch stiekem ook weer wel. Ikzelf was ’s ochtends redelijk vroeg van huis gegaan om de Urban trail van Rotterdam te lopen met mijn loopgroep. Dit was overigens ongelooflijk leuk. Niet zozeer om een prestatie neer te zetten, maar om nog meer van Rotterdam te zien. Je komt namelijk op plaatsen waar je normaal gezien niet binnen komt. Zo was ik niet eerder in de Maassilo geweest, ondanks dat ik vaak over feesten daar gehoord heb. Het Luxor ga je binnen via de artiesteningang en rennen door de Maastunnel doe ik ook niet iedere dag. Het was voor mij echt een feestje.

Maar goed daarna terug naar huis. Of eerlijk gezegd naar de hockeyvereniging waar Perle een thuiswedstrijd speelde. Ze moest afgelopen zondag tegen de nummer 1 en gezien ze op degraderen staan, had ze er zelf niet veel vertrouwen in. Wat bleek, ze waren echt gewoon beter en wonnen uiteindelijk met 3-0. Dat is alleen al een moederdag kado, ik kan daar enorm van genieten.

Daarna was het echt tijd om terug naar huis te gaan en te douchen! Oh nee, eerst de start van de formule 1 bekijken. Ook dat gaf uiteindelijk een mooi resultaat voor Max! Mijn eigen Max stond sinds de middag in de keuken en toverde een super lekker diner op tafel. Even zelf niet achter de potten en pannen is moeilijk, maar het is een kwestie van overgeven. Tijdens het diner was het gezin compleet, ook een Moederdag gevoel. Gezellig kletsen en genieten van de zondagavond.

Tijdens het idee werd ik ineens verrast met een paar leuke kadootjes. Perle had goed geluisterd en had gezorgd voor een nieuwe suikerpot voor in Spanje. Die oude was gesneuveld. Daarnaast had ze een super lief jurkje voor me gekocht dat jullie vast een dezer dagen op onze insta voorbij zullen zien komen.

Al met al had ik een super fijne zondag, ik had echt het Moederdag gevoel!

X

Lees ook mijn blog over Moederdag!