Graag kijken we terug op 2018?

Iedereen zegt het: wat is 2018 voorbij gevlogen. Maar wat heeft het ons gebracht? Er waren echt heel veel hoogtepunten waar we graag nog even op terugblikken.

Perle: Natuurlijk staat mijn slagen op nummer 1! Ik was zo ongelooflijk blij dat ik voor mijn VWO diploma slaagde en ook gelukkig in één keer. En ja dan drie maanden vakantie, wat hebben we veel gedaan en meegemaakt. Twee weken naar Curacao en vervolgens nog twee naar Spanje met mijn vriendinnen. Drie festivals liepen we af, het was echt een groot feest deze zomervakantie. Mede door het prachtige weer dat we ongeveer een half jaar hebben gehad!

Marieke: Mijn eerste ervaring met een kwart marathon in Rotterdam. Wat een feestje, wat een saamhorigheid, wat een geweldig event. Dat heeft mij uiteindelijk gestimuleerd om nu te trainen voor een hele! Natuurlijk leefde ik erg mee met Perle en was ook erg opgelucht dat ze in één keer haar diploma haalde. Ik weet het als geen ander, ik had een her en dat was echt niet leuk!

Perle: Beginnen in Delft! Wat een geweldige keuze heb ik gemaakt. Ik ben nog steeds zo blij dat ik in Delft Bouwkunde ben gaan studeren. Ik vind het nog steeds een super leuke studie en heb tot nu toe alles gehaald. So far so good dus!

Marieke: Gezond zijn met elkaar. Na wat tegenvallers in de jaren ervoor kan ik dit jaar 100 % gezond afsluiten. Als je je dat beseft, is daarom heen niets meer belangrijk. Een fijn gezin en gezond zijn, dat zijn de drijvers voor een gelukkig leven. Met het gezin, maar ook persoonlijk beleef je veel fijne dingen met elkaar. Zo waren we onlangs met elkaar in Londen, ik geniet daar zo ongelooflijk van. De prachtige zomer heeft veel mooie dagen, maar ook vooral avonden gebracht. Dit jaar was ik veel in Spanje, het land waar ik echt heel graag ben. Ook komend jaar hoop ik er weer veel te komen, ik kijk er naar uit. En wie mee wilt…

Marieke en Perle: We hebben genoten van de samenwerkingen in 2018, zoals met Amé Boutique, Ellafashion, Guapa by Begona, Meester Designstore, Preloved Fashion en Two Stories. We kijken uit naar de nieuwe collecties. Heerlijk om weer richting Pasen, de Lente en de Zomer te gaan met frisse kleuren.

Nu het jaar afsluiten gezellig met vrienden en familie. Het jaar ging snel, tijd kunnen we niet tegenhouden. Dat neemt niet weg dat we zin hebben in 2019!

Tot dan, iedereen alvast HAPPY NEW YEAR!

X