Ik ga op vakantie en neem mee…

Het is al jaren geleden dat ik iets van badstof kocht voor over mijn bikini. Eerlijk gezegd had ik er niet zo heel veel mee, maar het was dat mijn ‘eega’ het zo leuk vond en erop aandrong dat ik het kocht. Uiteindelijk heb ik nog twee extra broekjes gekocht in een andere kleur natuurlijk, omdat het zo ontzettend lekker zat!

Toen kwam ik onlangs Terry Ray op het spoor. Geen twijfel mogelijk, dit moest ik hebben.  En wat een gave collectie. Zoveel modellen in zoveel kleuren, ja daar kun je mij echt blij mee maken. Voor mij is dit de vakantie ‘essential’. Natuurlijk is het ook heerlijk om thuis in the chillen op warmere dagen. Daar kan ik me ook alles bij voorstellen.

Dus  tijd voor een zomerse upgrade van je garderobe! Ga voor dé trend van komend seizoen: badstof. De heldere kleuren en combinaties maken je instant vrolijk en klaar voor de zomer. Zie jij jezelf al over de boulevard flaneren in een comfortabel en hip badstof jurkje? Of wat dacht je van een kekke playsuit?

Happy summer!