Het gevoel van een swingend sieraad in de oren doet iets met je: Sputnik!

Sputnik sieraden: Chic, stoer, vrouwelijk, verfijnd, opvallend, klassiek. Eigenlijk staat Sputnik voor alles. Ikzelf draag het ook bij alles! Ga je chic uiteten of ga je weg in een jeans, Sputnik maakt je outfit compleet. De ringen zijn echt prachtig, maar zo ook de oorbellen. Het zijn sieraden die het verschil maken in jouw uitstraling.

Sputnik

Alle sieraden zijn van Sterling zilver gemaakt, verguld met 18 karaats goud en voorzien van (half)edelstenen. Ze kunnen dus tegen een stootje. Rado en Marijn, de twee mannen achter Sputnik, vertellen vol passie over hun sieraden. Wij kunnen ze goed volgen. Ikzelf vanuit mijn passie voor kunst en met name de schilderkunst en Perle met het oog op haar toekomst. Zij wilt heel graag Bouwkunde gaan studeren om hier haar fantasie over vormgeving uiteindelijk een plek te geven. Bezig zijn met je hobby, je passie, en daarvan je beroep maken, is voor ons het mooiste dat er is.

Sputnik Sputnik

Zelfvertrouwen

Als ik op pad ga met een mooie ring of prachtige oorbellen dan voel ik me direct een andere vrouw! Herkennen jullie dit? Het gevoel van een swingend sieraad in je oren doet iets met je. Misschien ga je er vanzelf bij lachen en jezelf mooi vinden. Ze laten je stralen en geven je meer zelfvertrouwen. Dat is wel wat het met mij doet.

De sieraden zijn redelijk opvallend. Regelmatig word ik erop aangesproken. Dat is fijn, je hebt direct een reden om het gesprek op gang te brengen en te houden.

Informatie

Zijn jullie intussen nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van Sputnik! Ook zijn ze verkrijgbaar bij Ame Boutique.