Houden jullie er ook van om even helemaal zen te zijn?

Bij Spring City Spa kun je een totaalconcept beleven: Even helemaal tot rust komen en je hoofd leeg maken. Maar ook heerlijk ontspannen tijdens een van de vele beautybehandelingen. Wij vinden dit soort momenten zo’n ongelooflijke luxe: de mogelijkheid en de tijd hebben om een massage, gezichtsbehandeling of spa-treatment te ondergaan. Als het kan, zou je het eigenlijk met regelmaat moeten doen.

Op 18 november jl. opende Spring City Spa haar deuren en toevallig liepen wij net voorbij. Nieuwsgierig dat we waren door de prachtige etalages die naar ons lonkten, stapten wij naar binnen om de beleving al iets te kunnen proeven. We lopen de eigenaar Wouter van der Spoel tegen het lijf, die tien jaar geleden met zijn zus een marketingplan bedacht om uiteindelijk deze spa te verwezenlijken. Toen was het een plan, nu is het de werkelijkheid en we kunnen aan zijn ogen zien dat hij ongelooflijk geniet van het resultaat. En eerlijk, dat mag hij ook!

Gezichtsbehandeling

Wij ondergingen een ‘duo-behandeling’. Dat wil zeggen dat we tegelijk een behandeling kregen in dezelfde ruimte. Dat is als moeder/dochter weer een van die momenten waarvan je zo ongelooflijk kunt genieten. Niet alleen van de behandeling die geweldig was, maar ook van het moment samen. Natuurlijk kun je dit ook met je vriendin of je partner doen. Wel kregen we een andere gezichtsbehandeling. Perle kreeg een behandeling met Skincare. Een merk dat in deze behandeling een reinigende en voedende functie had. Ikzelf kreeg een behandeling met Perricone, gericht op de rijpere huid. Het resultaat mocht er zijn: fris, verzorgd en strak gingen we de deur uit!

Nieuwe, biologische merken

Springcity Spa benadert schoonheid vanuit een breder perspectief. Ze werken alleen met biologische producten zoals Perricone, Aveda en Skincare . Het Deense merk UNG is een mooie cosmetica die hier verkrijgbaar is.

Lees ook ons blog over Collageen!

Spring City Spa

Een maskertje hoort erbij

Spring City Spa

Als herboren!

Spring City Spa

De prachtige winkel van Spring City Spa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring City Spa

De winkel van Spring City Spa

Spring City Spa

Bijna in slaap

Spring City Spa

Duobehandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring City Spa

Genieten