Pyunkang Yul: Koreaanser kan het niet!

In het verleden heb ik veel goede dingen gehoord over Koreaanse huidverzorgingsproducten. En zoals men wel eens zegt: Wat je van ver haalt, is lekker! Toen ik naar Spanje ging, bedacht ik me geen moment. Ieder jaar zorg ik altijd voor een goede set ook daar, omdat ik niet mijn huid te kort wil doen. Zeker niet bij een heel ander warm en vochtig klimaat.

In Spanje transpireer je veel, dus je moet zeker je vochtbalans op peil houden. Daarnaast lijkt het wel of je ook meer in je gezicht gaat wrijven, dus goede cleansing is van grote waarde! Ook een masker op zijn tijd is geen straf voor de huid! Dit alles in mijn gedachte meegenomen, ging ik aan de gang met dit nieuwe Koreaanse merk!

Ik houd wel van een strakke verpakking. Het gaat er uiteindelijk om om wat je op de huid aanbrengt en niet echt hoe de potjes eruit zien. Dus ook What you see, is what you get! Normaal kan mijn huid nog wel eens reageren, maar mijn huid nam de nieuwe cremes mooi op en voelde goed aan. Geen uitslag, talgbuldjes of whatsoever! De eerst echte volle zon vraagt veel van de huid dus de meegeleverde hydraterende maskers waren meer dan welkom.

De toner vormt een mooie basis voor de herstellende dag en nachtcreme. De cleansing foam is heel fijn in gebruik en onmisbaar met het dragen van de verplichte mondmaskers. Deze gebruikte ik meerdere keren per dag om mijn huid goed schoon te houden. De prijzen van deze beautysets of producten apart vallen reuze mee, dus zeker de moeite waard om jezelf of een ander eens kado te doen.

Meer weten, google dan eens naar Korean Skincare en laat je meenemen naar de wereld van Koreaanse beauty!

Over Pyunkang yul

Het is een huidverzorgingsmerk dat is opgericht door de beroemde Pyunkang Oriental Medicine Clinic, een instelling die bekend staat om de behandeling van atopische huidaandoeningen door zich te concentreren op het gebruik van traditionele Koreaanse ingrediënten of hanbang. Het merk is niet alleen veilig voor de huid, het is ook wreedheidvrij en milieuvriendelijk omdat het dierproeven en het gebruik van overmatig plastic materiaal volledig vermijdt.

Bij de productie van de producten worden een minimaal aantal ingrediënten gebruikt. Korean Skincare Nederland probeert zelf ook hun weg te volgen met betrekking tot milieuvriendelijk.

  • ze gebruiken FSC goedgekeurde verzend dozen
  • de inkt die gebruikt word is op water basis.
  • Elektrisch voertuig om onze pakjes af te leveren bij het depot.
  • Biologisch afbreekbare schuimchips (packing peanuts)
  • En biologisch afbreekbare luchtzakjes om maximale recyclage te garanderen.
Alle producten zijn terug te vinden op www.koreanskincare.nl