Van scrub naar intens zachte huid

Via mijn lieve vriendin Per Groenendijk die een prachtige winkel parfumerie “Beauty X” heeft in Oegstgeest en zij het merk Perris verkoopt, ben ik in aanraking gekomen met deze geweldige scrub. Eerlijk, je hebt scrubs en scrubs!

De Skin Fitness Purifying Peeling is een luxe, natuurlijk huidverzorgingsproduct dat oneffenheden bestrijdt en de huid zachter, helderder en stralender maakt. Direct resultaten, al na het allereerste gebruik, en na verloop van tijd wordt je huid steviger, gezuiverd en worden onvolkomenheden verminderd – een voordeel dat klinisch bewezen is.

Deze Purifying Peeling reinigt en hydrateert de huid zonder dat ‘trekkerige’ gevoel. Het heeft een hoge tolerantie en is geschikt voor de vette tot gemengde huid, evenals voor de gevoelige huid.

Ik heb deze scrub als een kuur gebruikt en zes weken iedere avond voor het slapen gaan gebruikt. Mijn huid voelt super glad en zacht aan. Ikzelf heb het idee dat mijn huid ook weer hard is gaan werken en voelt ook wat steviger aan. Ik zou het eigenlijk iedereen kunnen aanraden, ik denk dat ik de scrub nogmaals in huis ga halen om toch nog regelmatig die oppepper te kunnen geven. Voor de zomer of in het voorjaar zou ik dan nog een keer voor een kuur gaan. Ik heb echt het gevoel dat ik de huid nog beter reinig en ik minder last heb van meeëters en andere oneffenheden.

Perris zelf schrijft over deze liftende scrub het volgende:

  • het draagt bij aan vermindering van de fijne lijntjes en verzacht diepe rimpels
  • het heeft een liftende werking
  • het hydrateert de huid
  • het voorkomt verlies aan elasticiteit
  • dagelijkse massage zet de huid aan tot de aanmaak van nieuwe cellen
  • het verstevigt de huid

Zijn jullie bekend met dit prachtige merk? Ik moet eerlijk zeggen dat nu bij gebruik van deze geweldige scrub mijn nieuwsgierigheid naar Perris is vergroot!