Doelgericht verstevigen of afvallen: dat kan met Sizero!

Kennen jullie Sizero? Met Sizero kun je afslanken en tegelijkertijd beter in je vel komen, zonder er teveel voor hoeven te doen? Wij hebben het mogen ondervinden in Rotterdam en waren verbaasd over het resultaat van 1 sessie!

Eerlijk is eerlijk, een beetje sceptisch gingen we er wel naar toe. Voor ons geldt maar 1 manier van afvallen en dat is meer bewegen en gezonder eten. Uiteindelijk waren we natuurlijk super nieuwsgierig, dus wilden zeker de gelegenheid aanpakken om het te ondervinden. Met name de pads voor de onderkin vond ik bij voorbaat erg interessant.

Hoe werkt het?

De prachtige dame van Sizero legde ons precies uit wat er ging gebeuren. Allereerst wordt je heel serieus opgemeten, zo ook je vet- en spierdichtheid en de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze uitslag wordt een programma door het apparaat samengesteld, dit is dus voor iedere klant weer anders. Een behandeling duurt tussen een half uur tot een uur en is geheel pijnloos. In totaal worden er 16 pads op het lichaam geplaatst daar waar jij het liefst resultaat wilt zien. Jij bepaalt tevens hoe sterk je het apparaat afgesteld wilt hebben. Door middel van ultrasound, lymfedraingae, electro- en spierstimulatie, is het mogelijk om met de Sizero Shape trainer in een aantal weken echt resultaat te zien. De kleinere pads zijn geschikt voor onder de kin of het gezicht. Dit laatste leek mij zeker interessant omdat nu ik wat ouder wordt, ietwat last krijg van een kleine onderkin!

Resultaat

Ik heb het ondervonden, zelfs na 1 x 45 minuten aan de Sizero onderworpen te zijn geweest had ik wel degelijk iets aan omvang verloren. Ik was compleet verrast en was bijna geneigd om een volledige behandeling aan het gaan, was het niet dat ik op vakantie ga. Toch blijf ik er ook van overtuigd dat je zeker op je voeding moet letten. Dan zul je waarschijnlijk een optimaal resultaat boeken. Een optie is om het te combineren met de shakes van Diet Couture.

Kennismaken kan overigens geen kwaad. Er is nu een kennismakingsbehandeling voor 39,–.

 

Succes, X

(Gesponsorde blog)

Sizero

Shakes van Diet Couture voor het extra steuntje in de rug