Gebruiken jullie wel eens Arganolie?

Sinds mijn eerste bezoek aan Ibiza nu zo’n 6 jaar geleden ben ik in de ban van Arganolie. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar scoorde daar mijn eerste flesje op een lokale markt. Arganolie kun je voor je hele lijf en lede gebruiken, zelfs je haar is er gebaat bij.

Haar!

Arganolie stimuleert gezonde haargroei en verzorgt de hoofdhuid. Het verzorgt, hydrateert en versterkt het haar. En bovendien geeft het haar een laagje bescherming. Ikzelf gebruik altijd een beetje arganolie na het föhnen. Ik merk direct dat het een natuurlijke glans aan mijn haar geeft en verzorgt direct mijn haar na het gebruik van de warme föhn!

Gezicht!

Arganolie kun je natuurlijk ook gebruiken op het gezicht. Het is rijk aan antioxidanten, vitamine E en A. De olie hydrateert je huid en beschermt het tegen invloeden van buiten af.

Zelfs als je veel last hebt gehad van Acne, zou het een positive werking hebben. Daarnaast zou het ook anti-aging werken en ouderdomsvlekken te lijf gaan!

De olie kun je voor het slapen gaan gebruiken als een masker of ’s ochtends licht aan brengen onder de gebruikelijke routine.

Lijf!

Dezelfde eigenschappen zoals beschreven hierboven zijn natuurlijk heerlijk voor de rest van je lijf! Ikzelf gebruik de arganolie ook voor mijn decolleté. Naast het feit dat ik vind dat het de tere huid ongelooflijk goed verzorgt, ruikt het ook nog eens heel lekker. Je hebt bijna geen parfum meer nodig!

Jullie begrijpen ik ben echt fan van arganolie, maar ik waarschuw jullie voor de verschillende kwaliteiten. Ikzelf gebruik die van RB Organics, echt een heerlijke olie, een aanrader!