Zijn Shakes een optie?

Op dit moment ben ik niet ontevreden over mijn gewicht. Maar als ik eerlijk ben, zou ik liever 2 kilo eraf willen. Tegelijkertijd kan ik me er niet toe zetten om te gaan lijnen. Zijn “Shakes” dan een oplossing? Hebben jullie dat wel eens gedaan?

Drive

Een aantal jaren geleden had ik zo’n enorme drive. Ik was nog meer bezig met mijn lijf dan nu. Ik sport nog veel dus ik kan altijd wel een stootje hebben. Perle trouwens ook hoor, maar ja zij is nog jong en heeft een prachtig lijf! Indertijd at ik volledig koolhydraten vrij en gaf weinig toe aan extra’s. Dat is er in de loop van de jaren weer ingeslopen. Af en toe is het heerlijk om een boterham of stokbroodje te eten. En wat denk je van af en toe een taartje of een lekker stuk chocola? Dat laat ik nu niet meer staan, maar dat betekent wel net die 2 tot 3 kilo’s zwaarder.

Regelmatig denk ik “ok Mariek, vanaf nu gaan we het weer even oppakken”, maar dan loopt de dag net altijd weer anders. En ja, de zomervakantie ligt nog maar een week of vijf in het vooruitzicht. Van de ene kant weet ik precies wat ik verkeerd doe, tegelijkertijd is het probleem dus dat ik er me niet toe kan zetten. Dus dacht ik “zal ik eens overstappen op shakes”?

Shakes van Diet Couture

Shakes zijn ‘easy to go’, je hoeft slechts melk, yoghurt of kwark in huis te hebben. Het is niet nodig om na te denken over speciale salades of andere lichte maaltijden. Het is eigenlijk best makkelijk. De shakes van Diet Couture heb ik in huis gehaald en ben het toch gaan proberen. Ik moet nog even volhouden, maar de eerste kilo is eraf. De shakes zijn smakelijk en eten makkelijk weg. Wel is het aan te raden om het te combineren met fruit, dat maakt het net iets lekkerder. Het blijft natuurlijk wel dat je de gedachte naar een stuk appeltaart moet uitzetten en zelf moet volhouden. Ik denk zo maar dat het me op deze manier gewoon gaat lukken om voor de bikinifase mijn kilootjes kwijt ben.

Ik ben toch wel een beetje opgelucht en blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Hoe pakken jullie het aan om nog net die extra kilo’s kwijt te raken?

X

Shakes

Shakes