Voel je je gelukkiger als je voldoet aan het schoonheidsideaal?

Natuurlijk ben ook ik nieuwsgierig naar de werking van botox en fillers. Wat doet het met je, wat zou het resultaat zijn en wat brengt het me. Wat is dan uiteindelijk voor mij het schoonheidsideaal?

Op die vraag vind ik het moeilijk antwoord te geven. Als ik lach, heb ik enorme rimpels tegenwoordig in mijn wangen. Wow, echt, ik word er niet vrolijk van, maar ja wat doe je eraan? Ik bezoek toch met regelmaat de schoonheidsspecialiste. Ik verzorg mijn huid goed, maak het iedere avond voor het slapen gaan goed schoon en smeer ’s ochtends en ’s avonds de benodigde serums en crèmes op mijn gezicht en decolleté. Maar toch, dat is ook zoiets, die decolleté, die gaat ook hard achteruit en slapper wordend vel onder je kin is er nog zo een!

Mijn moeder is lid van de Nouveau en daar stond een artikel hierover geschreven. Wisten jullie dat maar liefst 50 % van de vrouwen een ooglift heeft gedaan in de leeftijd tussen de 35 en 70 jaar? Ik weet nog dat vriendinnen van mij het ook lieten doen, ze waren in mijn ogen nog hartstikke jong, maar het is toch geweldig als het je gelukkiger maakt en je ook nog eens een betere oogopslag geeft?

Veel onder de ondervraagden vonden ook dat er niets mis is met fillers, botox, peeling en wat er allemaal nog meer op dit gebied wordt aangeboden. Ik laat me bij de schoonheidsspecialiste, Beautyclinic Zwijndrecht, altijd rollen (needling) zoals ik dat noem. Met piepkleine naaltjes rolt ze over mijn gezicht, niet een hele fijne, relaxte behandeling, maar op deze manier kunnen de verzorgingsproducten erna veel dieper in de huid komen. Het resultaat na de “Beauty Angel”-lamp is wel prachtig.

De meeste vrouwen schijnen zich te ergeren aan kringen onder hun ogen en het slapper wordende vel. Volgens mij kun je aan kringen onder je ogen wel iets laten doen. Slapper wordend vel is lastig, maar door het vele sporten heb ik daar nog niet zo’n last van.

Mochten jullie toch iets willen gaan doen, (vreemd is dat helemaal niet, want van de 500 ondervraagden door Nouveau was 73 % van de dames geïnteresseerd) er is op internet van alles te lezen over Botox, Fillers, Laserbehandelingen en Peelings.

Maar schoonheidsideaal, ik geloof dat ik het antwoord weet. Iedereen moet dit voor zichzelf bepalen, uiteindelijk wie je bent en wat je uitstraalt is naar mijn mening het juiste schoonheidsideaal.

X