Wat is hip & happening in schoenenland?

Ik heb hier in Spanje de ‘stoute’ schoenen aangetrokken en ben erop uitgegaan om te kijken wat de Spaanse dames hier mooi vinden. In de loop der jaren heb ik wel geleerd dat de mode hier echt afwijkt van wat wij in Nederland in de schappen vinden. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar het zal jullie vreemd in de oren klinken als ik zeg dat ze hier echt wel iets voorlopen op Nederland.

Dus gisteren ben ik lekker op mijn fiets gesprongen en ben ik eerst over de markt gelopen. Hier zie je bij de meeste schoenen-kraampjes echt wat veel gevraagd wordt. Wel natuurlijk in een goedkopere versie maar je krijgt er al een goed idee bij. Wat ik zag was veel doorzichtige schoenen, de sneakers met de brede en hoge zolen en heel veel kopieer van de ‘sport’ sketchers. Eigenlijk niet veel vernieuwend. Dus op naar Cambrils city!

De foto’s hieronder laten zien dat er een enorme variĆ«teit is. Het is maar net waar je van houdt. Je kunt de warmere seizoenen alle kanten op. Van sneakers tot high heels en van de meest magnifique slippers tot echte festival shoes!

Hebben jullie je favoriete schoen al gespot of blijven jullie ‘safe’ bij alom normale modellen? Overigens kun je bij Colette Sol ook super leuke schoenen, laatzen of slippers scoren!

X

Schoenen

De festival shoe!

Schoenen

Calvin Klein

Schoenen

Plateau zool

Schoenen

Steve Madden

Schoenen

Zilver!

Schoenen

Veilige hak, maar fashionable!