Heerlijk om weer even saampjes naar de kapper te gaan

Natuurlijk doen we heel veel samen, maar naar de kapper gaan blijft ook nog wel een uitje. Je haar heerlijk laten verzorgen door de kapper vinden wij echt een verwennerij. En wij zijn onze kapper al jaren trouw. Hoe zit dat bij jullie?

Donovan zat voorheen in Zwijndrecht, maar is helaas verhuisd naar Rotterdam vlak achter de Meent. Ik geef toe, ik heb het in het begin nog wel geprobeerd om in de buurt naar een kapper te gaan, maar er is er maar 1 die begrijpt hoe mijn haar werkt! En dat is Donovan! Dus gaan we voor hem naar Rotterdam.

Een uitje

Je haar laten knippen, verven en in model brengen duurt toch al snel twee uur. Je bent zo een ochtend of middag onder de pannen, maar voor het resultaat is dat meer dan de moeite waard. En ja Rotterdam, het is zo ver nog niet. Samen maken we er een gezellige ochtend of middag van. Gaan aansluitend gezellig lunchen op de Meent en kijken nog even rond in de prachtige winkels hier. Want dat is dan ook geen straf, maar wel gevaarlijk!

Gezelligheid

Intussen zijn we dikke vrienden geworden en is het ook nog eens hartstikke gezellig om elkaar weer even te zien. We kletsen elkaar helemaal bij, wij over het Zwijndrechtse en hij over de nieuwtjes van Rotterdam. Al met al voor ons helemaal geen straf om naar Rotterdam te gaan. Voorlopig zit ons haar weer goed en zullen we het er de vakantie mee moeten doen.

Zijn jullie de kapper trouw? En waar gaan jullie naar toe?

Kapper

Donovan, al jaren onze kapper