Nieuwe kleuren in de Streetstyle Collection van Sally Hansen

Lak je eigen streetstyle met deze geweldige, intense kleuren! Verwen de toppen van je vingers met de 3 nieuwe, rijke tinten van Sally Hansen Complete Salon Manicure™. De all-in-one nagellak is het enige flesje dat je nodig hebt voor de perfecte nagels. De keratine-formule beschikt over maar liefst 7 voordelen in 1 fles – base coat, krachtbehandeling, groeibehandeling, salonkleur, top coat, een glanzende gel finish en gaat afschilferen tegen. De formule maakt je nagels 64% sterker en blijft tot wel 10 dagen chipvrij.

De Streetstyle collectie bestaat uit de volgende tinten:

● #372 Know-the-Espa-Drille – Voorzie je nagels van een romige grijstint met de Know-the- Espa-Drille die perfect matcht bij iedere outfit.

● #206 One in a Melon – Maak van elk manicure-momentje jouw ultieme me-time en trakteer je nagels op de One in a Melon voor een lichte koraaltint.

● #586 Moss Definitely – Ga voor een zachte, moerasgroene kleur voor de koelere avonden met de Moss Definitely.

Deze Complete Salon Manicure bevat een contour brush die de nagellak eenvoudig, glad en zonder strepen aanbrengt voor een kwalitatieve salonmanicure. Deze Complete Salon Manicure Streetstyle Collection staat eind januari 2018 in de hotspot bij de geautoriseerde verkooppunten, zoals onder andere bij Kruidvat!

Over Sally Hansen Inc.

Sally Hansen Inc. is een Amerikaans beautymerk, opgericht in 1946 door Sally Hansen. ‘Hard As Nails’ was het eerste Sally Hansen product waar in 1957 een patent voor werd aangevraagd. Vanaf toen werd het merk een begrip. Sally Hansen Complete Salon Manicure™ stond bekend om haar toewijding in het ontwikkelen van innovatieve formules en betaalbare producten voor echte vrouwen. ZOVEEL MEER DAN NAGELS Met nog maar twee nagelproducten op de markt, inclusief de iconische ‘Hard As Nails”, heeft dit award-winnende merk al meer dan 300 kleuren die ze wereldwijd verspreiden in meer dan 55 landen.

Sally Hansen is hét nummer 1 merk in the U.S.A. Het merk focust zich niet alleen op nagels. Naast nagellak verkoopt Sally Hansen ook uiteenlopende beautytools die verdeeld kunnen worden over 5 verschillende categorieën: nagelkleur, nagelbehandeling, zelfbruiner en beauty tools.

Oprichtster Sally Hansen was een onbevreesde beautyonderneemster, een vernieuwster en een stijl icoon. In tijden waar vrouwen het huishouden runden, trotseerde Sally echtgenoten, ouders en de samenleving in het algemeen om haar schoonheidsidealen mee te delen. Zo creëerde Sally het leven en de schoonheid waar ze naar verlangde voor haarzelf én door haarzelf.

Lees ook ons artikel over Skin Science van Kruidvat!