Met Pasen mag ik even een pauze inlassen!

Wow, studeren, je krijgt het niet voor niets. Het is blokken, blokken en blokken, nooit een moment van rust. Gelukkig zijn de resultaten nog steeds prima. Dat stimuleert wel en ik kan alleen maar zeggen dat ik nog altijd blij ben met mijn keuze voor Bouwkunde in Delft.

Tentamens, deadlines, soms word ik er niet goed van. En het stopt nooit! Heb je het ene nog niet achter de rug, dan kun je verder met het volgende. Het is interessant, het boeit enorm, maar het is wel veel. Ik vind het leuk, dus zet mijn tanden erin en dat werkt tot nu toe prima. Soms heb ik wel eens behoefte aan even rust.

In combinatie met het hockeyen en mijn vrienden blijft er wel weinig tijd over voor vrije tijd. Gelukkig het ik mijn verjaardag nog kunnen vieren en na een drukke periode heb ik er nu voor gekozen om een paar dagen met Pasen in mijn zo geliefde Spanje te zijn. Even helemaal tot rust komen, genieten van de geur, het andere eten, maar vooral van het “niets moeten”. Op de quad boodschappen doen en ’s avonds lekker serie kijken. Daar heb je dan even allemaal tijd voor!

Nu dus even lekker even helemaal niets, terwijl de volgende deadlines al liggen te wachten. Ik gun mezelf even deze dagen en dat straks weer hard eraan trekken. Energie opbouwen en er weer voor gaan. Benieuwd naar mijn laatste uitslagen want als ik die allemaal gehaald heb, heb ik mijn punten voor het eerste jaar binnen. Dat zou wel heel tof zijn. Duimen dus maar.

X

P.S. Willen jullie ook een keer de rust ervaren in Spanje, kijk dan eens op El Paraiso! Leuke tip voor de meivakantie of voor straks de herfstvakantie.