Het grote gevecht tegen huidveroudering

Speciaal voor de fijne lijntjes die ontstaan na het passeren van de 25 jaar ontwikkelde RoC de line smoothing range RETINOL CORREXION. De stevigheid van de huid wordt verbeterd waardoor fijne lijntjes minder kans krijgen. Twee heerlijke producten met retinol die zorgen voor een egale, gerevitaliseerde huid die soepel en zacht aanvoelt.

RETINOL CORREXION-LINE SMOOTHING NIGHT SERUM CAPSULES

Ik houd er wel van om zoiets uit te proberen en heb de kuur van 10 dagen uitgekozen. Hoewel bij mij de lijntjes nog ver te zoeken zijn, is het ook direct een goede oppepper zo na de lange zomer! Ik ben benieuwd of deze krachtige nachtbehandeling de huid vernieuwt. Een crème-achtig serum is verpakt in een plantaardige, biologisch afbreekbare capsule voor eenmalig gebruik, goed afgesloten voor optimale frisheid. Dit klinisch bewezen serum, gemaakt met geconcentreerde pure RoC® Retinol en antioxidanten zorgt voor een gladdere, gerevitaliseerde huid en voor een soepel huidgevoel.

BELANGRIJKSTE INGREDIËNTEN & WERKING

•Pure RoC® Retinol-de geavanceerde vorm van Retinol van RoC®, is ontwikkeld om de celvernieuwing te verhogen en het collageen te stimuleren

•Bio-geïnspireerde antioxidant –heeft 2x de kracht van vitamine E enlevert aminozuren, eiwitten en vitamines om de huid te ondersteunen

•Ceramide NP -verbetert de beschermende barrièrefunctie van de huid en voorkomt vochtverlies

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

•Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk bij langdurig gebruik

•Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid

•Verbetert de celvernieuwing voor een gladdere huid

•Ondersteunt het gezonde collageen van de huid

•Dermatologisch getest

•Geurvrij

HOE TE GEBRUIKEN

Draai voorzichtig de capsule open. Verdeel het serum over een gereinigd gezicht en hals voor het slapen gaan,wanneer de huid het meest ontvankelijk is voor herstel en vernieuwing.

UNIEKE VERPAKKING / FABRICAGE

Verpakt in een plantaardige, biologisch afbreekbare capsule.Een enkele dosis om een nauwkeurige dosering te garanderen en de potentie en versheid te behouden. Decapsules zijn verpakt in een doorzichtige verpakkingmet een schroefdeksel. Gemaakt in Spanje. Adviesverkoopprijs: € 39,95 (30 stuks) of € 18,50 (10 stuks)