Nieuwe herfstkleuren van ProNails

De blaadjes vallen van de bomen en het wordt alweer vroeg donker. Tijd voor de nieuwe collecties “WORTH” en “EMBRACE” van ProNails. Prachtige warme kleuren die perfect passen bij de herfst en de winter. De collecties van ProNails worden uitgebracht als Longwear. Deze kleuren kunnen thuis aangebracht worden en hebben een langdurige hold. De kleuren zijn gelijk maar de technieken zorgen ervoor dat de kleur eindeloos lang blijft zitten.

Ken je eigenwaarde en laat zien dat je authentiek bent met deze prachtige kleuren!Wees bewust van wat je koopt en wat je draagt. Kies weldoordacht en draag het gracieus. Of dat de moeite waar is? Ja, omdat jij het bent. Kastanjebruin en wijntinten vormen de kern van deze collectie, waarin klassiekers zoals zwart, donkerrood en marine updaten tot meer kalmerende, zachte tinten die een rijkdom onthullen die jou waardig zijn. Omdat we kracht putten uit zachtheid combineren we deze tinten met een frisse lichte kleur en een nostalgisch oudroze!

Ik lak mijn nagels altijd! Ik houd van verzorgde nagels en handen. Naast je gezicht zijn je handen wel vaak een eerste indruk die je achterlaat. Zeg eerlijk, als iemand afgekloven, niet verzorgde nagels heeft, vind je dat toch iets afkeurends hebben. Nou zijn er tegenwoordig heel veel die gelnagels laten aanbrengen. Ik ben er zelf niet zo’n fan van, maar komt ook zeker door de verplichting die er achter zit om om de drie weken terug te moeten gaan. Ikzelf doe het dan ook liever zelf en met deze lak van ProNails zien je nagels er zeker een week verzorgd uit (natuurlijk niet als je met Jif toiletten gaat lopen schoonmaken).

Nu we elkaar niet langer begroeten met het schudden van de hand en een warme omhelzing iets zeldzaams en kostbaars is geworden, beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk het is om betekenisvolle menselijke connecties te maken. Embrace is een collectie van intieme en geruststellende nagelkleuren die je uitnodigen om jezelf te omarmen voor wie je bent. Ze laten je toe om mensen te raken door middel van kleur, in plaats van door aanraking.

De nieuwe herfst / winterkleuren vind ik prachtig! Ik ben benieuwd: zijn jullie van “Team Gel Nagels” of  “Team zelf doen”?