Ouderdomsvlekjes zijn zo moeilijk te voorkomen!

Het is één ding dat helaas ook bij het ouder worden hoort! Die lelijke bruine pigment plekjes op de huid en het liefst in je gezicht! Als je van de zon houdt, of als je regelmatig in de zon bent geweest in het verleden, dan zit het er dik in dat je hier en daar wat van die ‘ouderdomsvlekjes‘ krijgt. En tja, wat doe je eraan?

Nou je hoeft niet ver te zoeken! Mijn oma smeerde al met Nivea, er was toen ook nog niet heel veel anders. Maar ondanks dat was ze er wel altijd erg over te spreken. Vandaag de dag is hun collectie enorm uitgebreid en zo zit er ook een hele fijne dagcrème en een nieuw serum bij die ervoor zorgen dat pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Dagcreme: Antispot dagcrème met SPF50

De dagcrème combineert hyaluronzuur, Vitamine E en UVA / UVB-filters. De huid wordt beschermd tegen zon- en photo-aging De huid is gehydrateerd, matter, gladder en voller. Pigmentvlekken worden zichtbaar verminderd, en nieuwe worden voorkomen De teint is egaler en de huid krijgt haar jeugdige uitstraling terug.

Serum: Antispot serum

Dit Anti-pigment serum vermindert vlekken veroorzaakt door zon, ouderdom en hormonale invloeden1 (zwangerschap en menopaus) en laat de natuurlijke glow van de huid zichtbaar worden. Ouderdomsvlekjes worden veroorzaakt door zon, ouderdom en hormonale invloeden op het gezicht. Bij gebruik van dit serum wordt de huid gladder en geeft een stralende gloed. Het ondersteunt de huid om het verschijnen van nieuwe vlekken te voorkomen. Het is effectief op alle huidskleuren, het is dermatologisch goedgekeurd en ook geschikt voor zwangere vrouwen. De lichte formule is verrijkt met cel activerend hyaluronzuur2 en vitamine E.

In 4 weken: vlekken worden zichtbaar lichter. In 8 weken: de intensiteit van vlekken is tot 50% verminderd.

Heb ik jullie interesse gewekt? Google dan eens naar NIVEA!