Nieuw geurtje Riviera Postcard van &Other Stories

De geurfamilie van de bekroonde bad- en bodylijn van & Other Stories wordt deze lente uitgebreid met een nieuw familielid: Riviera Postcard. Deze geur vangt door zijn zonovergoten en prikkelende samenstelling de ware essentie van het licht. Het licht dat je geest laat ontwaken en dat je zelfs weet op te vrolijken op een saaie dag.

Riviera Postcard geeft je het hele jaar door dat zonovergoten gevoel. Het is een lichtpuntje in je verlangen naar de zomer, verbetert je humeur tijdens de zomer en laat je dagdromen van zonnestralen in de herfst en winter. Deze geur is geïnspireerd op de Franse Rivièra en is een interpretatie van een iconische en glamoureuze wereld die zijn stijl door de seizoenen en jaren heen nooit verliest.

De verfrissende en vrijgevochten blend voert je mee naar de prikkelende en toch subtiele topnoten die zijn gehuld in een suikerwolk van dromerige vanille. Zie het als een zonnige groet aan je hart en ziel die ervoor zorgt dat je zomerse gevoelens ontwaken.

Riviera Postcard bestaat uit hand soap €7, hand lotion €7, body wash €9, body lotion €9, body oil €15, body scrub €12, body jelly €15, body mist €15, mini-handcrème €5, roll-on parfumolie €15 en eau de toilette €30.

Riviera Postcard is vanaf 20 februari 2020 verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online via stories.com.