Moeilijk om een top tien vast te stellen…

Als ze je vragen “wat is jouw favoriete top tien” dan zul je direct beginnen met roepen, maar al snel kom je erachter dat er zoveel leuke dingen zijn om te beleven, te doen en te delen.

  1. Chillen, het liefst thuis. Gewoon even helemaal niets hoeven, alleen maar samen van elkaar genieten en kletsen, dat staat sowieso op nummer 1!
  2. Winkelen… Helaas een hele slechte nummer twee, maar we houden nu eenmaal allebei van shoppen. Dus ja winkelen komt definitief op nummer 2.
  3. Lekker eten: Of het nu lunchen is of dineren, dat maakt ons niet uit. Er even uit zijn en genieten van iets anders dan dat je thuis voorgeschoteld krijgt. Daar kunnen wij allebei van genieten.
  4. Vakantie vieren: Deuh haha, natuurlijk willen we dat. Naast het feit dat we thuis ook heerlijk kunnen genieten, houden we er allebei van om nieuwe plekjes wereldwijd te ontdekken, te zien en te ruiken. Herinneringen maken en genieten van andere culturen. Een absolute nummer 4
  5. Sporten! Allebei houden we van sporten! We sporten bijna iedere dag! We spelen tennis, golf, hockey, rennen en doen aan fitness… Ja we weten, het is een beetje veel, maar we kunnen geen afscheid nemen van een van de sporten en waarom zouden we het dan doen? Zolang je je er prettig bij voelt en het niet teveel een ‘must’ gaat worden.
  6. Vriendinnen opzoeken, vriendinnen laten we nooit in de steek. Het kan goed dat we soms iemand iets minder vaak zien, maar dat betekent zeker niet dat de liefde over is. Het bevestigt juist soms hoe diep de vriendschap kan zitten.
  7. Filmpje of serie kijken… Ok, dat is misschien niet zo’n goede, maar we vinden het echt heerlijk om samen op de bank onder een dekentje de laptop op te starten en soms te kijken naar vreselijke onzin. Maar het levert altijd weer gesprekstof op!
  8. Koken voor anderen. We vinden het heerlijk om in de keuken samen te kokkerellen en mensen thuis uit te nodigen om vervolgens een gezellige avond te hebben met elkaar. Wat we eten, is niet echt belangrijk. Het kan variƫren van een pasta tot een 5-gangen diner!
  9. Jezelf verwennen door even de tijd voor jezelf te nemen en jezelf te verzorgen. Ja ook daar kunnen wij van genieten. Je voelt je erna altijd weer heerlijk fris.
  10. Lachen, heel veel lachen, dat is zo heerlijk! De spreuk is er niet voor niets: “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”… Zit best een beetje waarheid in, wij worden altijd heel vrolijk van lachen en kunnen erna ook meer verzetten. Je krijgt er energie van.

Zo, onze top tien zit erop! Hoe ziet jullie top tien eruit?