Hebben jullie ook een ochtend en avond beauty ritueel?

Als je erover nadenkt, heb je jezelf in de loop der jaren eigenlijk best een ritueel opgelegd. Hoe is dat bij jullie? Ik zal deze keer mijn ritueel uit de doeken doen, de volgende keer Perle!

Dagelijks

Mijn dagelijkse ritueel begin ik met het schoonmaken van mijn gezicht met de facewash van de Hema, charcoal. Deze is heerlijk zacht. Verder gebruik ik het serum, de primer en de dagverzorging van Medik8. Hier zweer ik bij en wil voorlopig niets anders.

Verder gebruik ik op dit moment een wimperserum van Dermalogica. Deze verzorgt de wimpers en laat ze ook mooi lang worden.

Wekelijks

Iedere week geef ik mijn huid een boost met een masker. Het is een masker of van Medik8 of van dezelfde charcoal-serie van de Hema. Ik geef toe dat ik hiervan ook wel eens kan afwijken afhankelijk van wat mijn huid nodig heeft.

Ook scrub ik wekelijks mijn hele lijf onder de douche. Dat gevoel erna is zo heerlijk. Ik gebruik hierbij producten van Rituals, qua geur laat ik me iedere keer weer opnieuw inspireren.

Onderhoud

Elk kwartaal ga ik naar de kapper Donovan voor een volledige knip- en verfbeurt. Tussendoor ga ik nog even terug voor het bijwerken van mijn pony. Verven is helaas noodzakelijk om dat 1 of 2 keer nog thuis te doen, de uitgroei wegwerken noem ik dat!

Ook ga ik elk kwartaal naar de schoonheidsspecialiste: Beauty Clinic Zwijndrecht. Mijn gezicht ondergaat een behandeling met de roller, een beetje pijnlijk, maar mijn huid straalt erna zo prachtig. Dat komt mede door de extra fine tuning met de Beauty Angel!

Guilty pleasure

Als ik snoep, is het chocola! Tegenwoordig eet ik steeds meer pure chocola, volgens mij iets dat je moet leren eten. Ik wel in ieder geval. Het schijnt ook beter voor je te zijn.

Motto

Probeer niet negatief te zijn, maar altijd in het positieve te leven. Het leven is te mooi. Blijf jezelf ook openstellen voor nieuwe ontwikkelingen, dat maat jezelf rijker.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie dagelijkse ritueel!